Rôzne

Súťaž o naj mesto Slovenska pokračuje a... Humenné atakuje prvú desiatku!

Súťaž o naj mesto Slovenska pomaly začína finišovať. A my sme teda zaostrili na to, ako sa v tomto online hlasovaní darí práve Humennému.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o naj mesto Slovenska pokračuje a... Humenné atakuje prvú desiatku!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvého apríla odštartovala známa internetová súťaž o NAJ mesto Slovenska, ktorú už pravidelne vyhlasuje portál slovakregion.sk. Toto online hlasovanie trvá do konca októbra a dá sa teda povedať, že pomaly začína finišovať. Ako teda vyzerá aktuálne poradie?

Prvé priečku priebežne okupuje mesto Spišská Nová Ves, pričom na chrbát mu dýcha Sabinov a prvú trojicu uzatvára Púchov.

Zaostrili sme však aj na naše mesto, ktoré sa vlani umiestnilo na konečnom 13. mieste. A opäť sa mu darí veľmi dobre. Humenné sa aktuálne nachádza totiž na 11. priečke a atakuje tak prvú desiatku!

Aj keď sa hlasovanie pomaly už blíži k svojmu záveru, stále je dostatok času zamiešať poradím. A dopomôcť tomu môžete aj vy, zahlasovaním za naše alebo aj iné mesto na www.slovakregion.sk.

Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí mesto, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM