Tomáš Šuhajda Rôzne

V Superstar vypadol Čech Šmidák, Tereza Mandzáková už medzi deviatkou najlepších

Včera bolo v Superstar na programe rockové kolo, po ktorom súťaž opustil Daniel Šmidák. Po neutrálnom hodnotení poroty sa tak Humenčanka Tereza Mandzáková (18) prebojovala už medzi najlepšiu deviatku.

Ilustračný obrázok k článku V Superstar vypadol Čech Šmidák, Tereza Mandzáková už medzi deviatkou najlepších
Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikovia a fanúšičky tentoraz nepodržali svojho obľúbenca. „Musíme byť úprimní a zhodnotiť, že títo ľudia sú na tom kvalitatívne oveľa lepšie, čo však neznamená, že počas roka nebudem na sebe pracovať,“ uviedol Šmidák tesne po vypadnutí. Ten odspieval pesničku Mama, I'm Coming Home od Ozzyho Osbournea.

Habera Tereze: Máš nádhernú farbu hlasu

Humenčanka Tereza Mandzáková odspievala v tomto kole pesničku od P!nk – Fuckin Perfect. Porota sa vo svojich hodnoteniach zhodla. Rock Tereze nesedí, má však krásnu farbu hlasu a svoje spevácke schopnosti môže ukázať pri inom type pesničky. Azda najhoršie hodnotenie dostala Tereza od Ewy Farnej, podľa ktorej toto bolo asi jej najslabšie vystúpenie.

Napriek tomu však Humenčanku hlasujúci diváci posunuli do ďalšieho kola a my sa môžeme tešiť na najbližšiu nedeľu, kedy súťažiaci odspievajú najväčšie filmové hity. Tereze budeme držať prsty!

Foto: facebook.com/Su­perStarNovaEra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM