Rôzne

Štartujú MS v hokeji 2014! Zápasy Slovákov v skupine na humenskom námestí neuvidíme

Nadišiel čas, kedy celé Slovensko nevynímajúc Humenné bude napäto sledovať vystúpenia reprezentácie na majstrovstvách sveta v hokeji. Tie sa tento rok konajú v hlavnom meste Bieloruska – Minsku.

Ilustračný obrázok k článku Štartujú MS v hokeji 2014! Zápasy Slovákov v skupine na humenskom námestí neuvidíme
Zdroj: TASR

Reprezentačný tréner Vladimír Vůjtek dorazil do dejiska so značne omladeným kádrom. Nútene, keď celkovo napočítal 22 rôznych ospravedlneniek.

Množstvo fanúšikov sa však paradoxne na majstrovstvá sveta teší o to viac, veria, že mladé nádeje sa budú chcieť ukázať a sú schopní uhrať dobrý výsledok.

Prvý zápas Slovákov je na programe v piatok (9.5.) o 19:45 proti Česku, hneď ďalší v sobotu (10.5.) takisto o 19:45 proti Kanade, 12. mája o 15:45 ich čaká Francúzsko, 14.5. o 19:45 Nórsko, 16.5. o 19:45 Švédsko, 17.5. o 19:45 Taliansko a základnú skupinu ukončia zápasom s Dánskom 20.5. o 15:45.

Práve v týchto časoch zrejme ani na humenských uliciach veľa ľudí nestretnete. Nás samozrejme zaujímalo, či sa na zápasy Slovákov nechystá veľkoplošná obrazovka na námestí pred kultúrnym strediskom. „Zápasy slovenskej reprezentácie v základnej skupine vysielať na veľkoplošnej obrazovke nebudeme,“ povedala pre náš portál hovorkyňa humenskej radnice Michaela Slivková Kirňaková.

Uvidíme, či v prípade vytúženého postupu Slovenska do štvrťfinále šampionátu zmení radnica názor a play-off zápasy sa budú vysielať aj na námestí…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM