Krimi

Starenka zaplatila tri zálohy, spolu takmer 2 tisíc eur: Plastových okien sa nedočkala ani po roku!

Staršia pani (80) sa rozhodla pre nové plastové okná do svojho domu. Prvú zálohu zaplatila v marci, avšak minulého roku... Teraz vystupuje ako poškodená v prípade podvodu.

Ilustračný obrázok k článku Starenka zaplatila tri zálohy, spolu takmer 2 tisíc eur: Plastových okien sa nedočkala ani po roku!
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská polícia začala trestné stíhanie pre prečin podvodu. Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, z uvedeného trestného činu bol obvinený 37-ročný Patrik z Podbrezovej.

„Patrik mal v marci minulého roku vylákať od 80-ročnej majiteľky jedného z rodinných domov v obci Sopkovce finančnú zálohu na výrobu a montáž plastových okien a to vo výške 1 250 eur. O päť mesiacov neskôr znova prišiel do rodinného domu, kde od majiteľky vylákal ďalšiu zálohu na výrobu roliet k plastovým oknám – vo výške 350 eur ako aj zálohu vo výške 370 eur na výrobu parapetných dosák k plastovým oknám,“ uviedla Migaľová s tým, že poškodenej žene neboli do dnešného dňa dodané žiadne z uvedených ,,predplatených,, vecí a ani jej nebola vrátená žiadna z poskytnutých zá­loh.

Patrik mal tak podľa polície spôsobiť starenke škodu vo výške 1 970 eur. V prípade dokázania viny mu hrozí väzenie až na dva roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM