Rôzne

Stále si vychutná aj 5 kapučín denne: Najstaršia Humenčanka sa dožila krásneho jubilea!

Pani Alžbeta Šepeľáková sa v júli dožila krásneho životného jubilea. Ide pritom o najstaršiu obyvateľku Humenného a zablahoželať jej prišli aj predstavitelia radnice.

Ilustračný obrázok k článku Stále si vychutná aj 5 kapučín denne: Najstaršia Humenčanka sa dožila krásneho jubilea!
3
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Pani Alžbeta Šepeľáková prežila obe svetová vojny, niekoľkých prezidentov a stala sa z nej šikovná a uznávaná krajčírka aj napriek tomu, že nikdy nechodila do školy. Táto Humenčanka oslávila v júli krásne jubileum.

„Aj vo svojich sto piatich rokoch, ktoré na jej tvári vôbec nebadať, si však stále vie vychutnať päť kapučín denne spolu s čerstvými novinami, ktoré každé ráno sama prečíta. Hoci už ťažšie rozpráva a trochu zle počuje, ešte vždy je čulá a zaujíma ju všetko, čo sa deje v našom meste,“ uviedla pre spravodajský portál Humenné 24 Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Humenská radnica na pani Alžbetu nezabudla a aj tento rok jej tradične prišiel zablahoželať zástupca primátorky Andrej Semanco a vedúca Odboru kultúry, športu a mládeže Nataša Mocáková.

„Dcéra pani Šepeľákovej nám ukázala fotky svojej mamičky z mladosti, ktoré potvrdili, že pani Alžbeta bola veľmi pekná mladá dáma,“ prezradila M. Dochánová. A potvrdiť si to môžete aj vy v pripojenej fotogalérii.

Krásne jubileum pani Alžbety: Najstaršia Humenčanka oslávila 105 rokov! FOTO
3
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM