Rôzne

Spríjemnite si voľné dni v Humennom a okolí: Aj toto môžete zažiť...

Víkend už začal a dva voľné dni si môžete v našom meste a okolí spríjemniť aj vďaka podujatiam. Tieto radíme zažiť...

Ilustračný obrázok k článku Spríjemnite si voľné dni v Humennom a okolí: Aj toto môžete zažiť...
Zdroj: Dnes24.sk

Humenský jarmok

V sobotu bude prebiehať posledný tretí deň 29. ročníka Humenského jarmoku. Čakať na vás stále budú predajné stánky aj stánky s občerstvením. Viac info nájdete v článku Ťahák do mobilu, ktorý sa vám zíde: Všetky potrebné info k Humenskému jarmoku.

Prvý domáci zápas

V sobotu sa doma stretne FK Humenné s tímom FK POKROK SEZ Krompachy. Pôjde pritom o prvý domáci zápas humenských futbalistov v tretej lige a zároveň o prvý súťažný zápas na novom futbalovom štadióne. Začiatok stretnutia je o 16:30 hod.

Meg: Hrozba z hlbín

Pokračujeme kinovým tipom. Humenské Kino Fajn premieta v sobotu o 19:30 hod. americkú akčnú snímku Meg: Hrozba z hlbín. Popis: Hlbokomorská ponorka, ktorá je súčasťou medzinárodného podmorského výskumného programu, bola napadnutá obrovským tvorom o ktorom si mysleli, že už neexistuje. Teraz sa nachádza poškodená na dne priekopy Tichého oceánu…s posádkou uväznenou vo vnútri. S ubiehajúcim časom, čínska oceánografka (Winston Chao) privolá na pomoc skúseného záchranára Jonasa Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku – i oceán – od tejto nezadržateľnej hrozby: prehistorického takmer 30 metrového žraloka známeho ako Megalodon.

Folklórne slávnosti

Túto nedeľu sa v Udavskom uskutoční 10. ročník Folklórnych slávností. Zoznam vystupujúcich na tamojšom amfiteátri od 15:00 hod. je bohatý a zaujímavý, tak si ho pozrite.

Východňarské paródie

Aj táto nedeľa prinesie so sebou do Humenného časť Kultúrneho leta 2018. Tradične pri Fontáne lásky sa tentoraz predstaví Kladzianské ľudové divadlo a to s Východňarskými paródiami. Začiatok o 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM