Tomáš Šuhajda Šport

Športový fanúšik v Humennom si cez víkend vyberať nemusí: Rozhodli Bratislavčania...

Aj tento víkend mala stáť pred fanúšikmi športu v Humennom nevyhnutná voľba: volejbal so začiatkom o 18:00 alebo hokej o 17:30. Nakoniec o tom rozhodol niekto úplne iný...

Ilustračný obrázok k článku Športový fanúšik v Humennom si cez víkend vyberať nemusí: Rozhodli Bratislavčania...
Zdroj: Webnoviny.sk

Volejbal sa totiž tento víkend v Humennom hrať nebude. Volley Team Bratislava, ktorý sa mal v sobotu v rámci Stredoeurópskej ligy (MEVZA) predstaviť na palubovke v Humennom, ukončil svoju činnosť.

„VOLLEY TEAM Bratislava oznamuje, že napriek obrovskej snahe udržať existenciu klubu, dňom 11. decembra 2013 z interných dôvodov končí svoju činnosť a zároveň sa odhlasuje zo všetkých volejbalových súťaží," uvádza sa v stanovisku klubu ešte zo stredy.

Bude gólostroj?

Tešiť sa však stále môžeme na hokejové stretnutie MHK Humenné s HKM Rimavská Sobota. A zápas by to mohol byť naozaj kvalitný. Hostia sa držia na 3. priečke skupiny B, vyhrali doteraz 7 zápasov, prehrali 3. Prvý vzájomný duel v tejto sezóne prehrali s Humenčanmi na svojom ľade len tesne 2:3.

Verme však, že humenskí hokejisti natiahnu svoju sériu na 11 víťazstiev a opäť uvidíme aj niekoľko okulahodiacich hokejových akcií!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM