Tlačové správy

Spoločnosť Kaufland zaviedla bezplatné pripojenie na WiFi do všetkých svojich predajní

Zákazníci spoločnosti Kaufland už môžu využívať bezplatné bezdrôtové WiFi pripojenie. Internet je pre zákazníkov dostupný na všetkých 67 prevádzkach po celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Spoločnosť Kaufland zaviedla bezplatné pripojenie na WiFi do všetkých svojich predajní
Zdroj: Kaufland

Spoločnosť Kaufland prešla v uplynulých rokoch viacerými zmenami – postupná modernizácia prevádzok, spestrenie sortimentu výrobkami od malých regionálnych dodávateľov, využívanie elektronických cenoviek, či mobilná aplikácia pre zákazníkov, alebo zavedenie digital signage.

K pozitívnym zmenám pribudlo aj bezplatné bezdrôtové WiFi pripojenie na internet, ktoré je na všetkých slovenských prevádzkach spoločnosti. K prihláseniu sa na sieť nebude potrebné ani zadávanie hesla a online počas nakupovania môže byť odteraz skutočne každý.

Byť online je v dnešnej dobe často nevyhnutnosťou. Aj počas nakupovania sa môže stať, že zákazník si potrebuje nájsť napríklad recept na rodinný obed alebo večeru, pozrieť aktuálny akciový leták, vyhľadať spoje mestskej hromadnej dopravy, alebo chce komunikovať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi či známymi. Chceme, aby naši zákazníci počas nákupu našli všetko, čo potrebujú nielen v našich regáloch, ale aj na internete,“ vysvetľuje Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland v. o. s.

Bezplatné Wi-Fi pripojenie bude pre zákazníkov výhodou nielen v rámci bežného využívania internetu. Pozitívnu zmenu bude vo veľkej miere predstavovať aj pre zákazníkov, ktorí používajú bezplatnú mobilnú aplikáciu spoločnosti Kaufland. Zákazníci môžu vďaka nej zistiť informácie o predajniach, ot­váracích hodinách či aktuálnych akciách pre čo najvýhodnejší nákup. Okrem toho, aplikácia ponúka možnosť tvorby nákupného zoznamu, ktorý sa dá jednoducho zdieľať s blízkymi a nechýbajú v nej ani inšpirácie v podobe rôznych receptov na lahodné jedlá.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Kaufland
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM