Krimi

Šokujúci prípad znásilnenia tínedžerky (16): Vyšetrovanie prinieslo nečakané rozuzlenie!

Mladé dievča (16) mali nasilu vtlačiť do auta, odviezť na neznáme miesto a napokon znásilniť. Vo vyšetrovaní prípadu však nastal nečakaný zvrat! Prečítajte si rozuzlenie...

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci prípad znásilnenia tínedžerky (16): Vyšetrovanie prinieslo nečakané rozuzlenie!
Zdroj: TASR

Podľa policajných informácií ešte v apríli tohto roku v nočných hodinách mali dvaja páchatelia pri parku na ulici P. Jilemníckého v Michalovciach prísť k dievčaťu (16) z Michaloviec, ktorá mala tadiaľ prechádzať. Následne ju mali chytiť popod ruky a nasilu vtlačiť do vozidla tmavej farby.

„Napriek jej nesúhlasu ju mali odviezť na neznáme miesto v okolí Michaloviec, kde v unimobunke malo dôjsť k jej znásilneniu,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Poškodenej podľa predbežnej lekárskej správy mali páchatelia spôsobiť ľahké zranenia s dobou liečenia do 7 dní.

„Michalovskí policajti počas vyšetrovania tohto zločinu zistili, že mladá Michalovčanka si skutok vymyslela, čo neskôr uviedla vo výpovedi pred vyšetrovateľom PZ a pred znalcom z odboru psychiatrie,“ doplnil hovorca.

Vyšetrovateľ v zmysle Trestného poriadku zastavil trestné stíhanie v uvedenej veci, nakoľko je nepochybné, že sa nestal skutok, pre ktorý sa viedlo trestné stíhanie.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM