Rôzne

Sninské rybníky odštartujú sezónu s novinkami: Na ľudí čaká aj vodná atrakcia!

Už onedlho sa otvoria brány obľúbeného biokúpaliska Sninské rybníky. Celý areál prešiel v roku 2010 rozsiahlou rekonštrukciou za približne milión eur a návštevnosť sa v uplynulých rokoch stále zvyšovala...

Ilustračný obrázok k článku Sninské rybníky odštartujú sezónu s novinkami: Na ľudí čaká aj vodná atrakcia!
Zdroj: TASR

Hlavným lákadlom je biokúpalisko, ktoré využíva pre filtráciu vody na kúpanie biotop vodných rastlín a rias bez prídavkov chémie. Jeho bránami prešlo vlani približne 75 000 ľudí.

Tento rok sezóna vypukne v sobotu 14. júna od 9:00, plán by mohlo narušiť jedine nepriaznivé počasie. Informuje o tom oficiálna stránka biokúpaliska, ktorého prevádzkovateľom je oddelenie rekreačných a športových služieb mesta Snina.

A aké novinky sú pripravené? V prvom rade pribudli kvôli vysokej návštevnosti nové sociálne zariadenia. Ďalšími novinkami sú uzamykateľné skrinky v areáli a asfaltová komunikácia, ktorá v tamojšej zóne oddychu nahradila pôvodnú nespevnenú cestu.

Vymenená bola umelá tráva v blízkosti biokúpaliska a povrch tenisových ihrísk, pričom antuku nahradil trávnatý koberec. Tešiť sa môžete aj na nové bufety či vodnú atrakciu aquazorbing.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM