Tomáš Šuhajda Rôzne

Sninské kino prišlo so zaujímavou novinkou: Pre záujemcov ponúka súkromné premietania

Na jeseň zaradilo sninské kino do svojho portfólia atraktívnu novinku, súkromné premietania. Ako sa zrodila táto myšlienka a neuvažovalo nad niečím podobným aj kino v Humennom?

Ilustračný obrázok k článku Sninské kino prišlo so zaujímavou novinkou: Pre záujemcov ponúka súkromné premietania
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

„Nestihli ste niektorý z filmov v našej ponuke? Nevadí. Dohodnite sa s partiou, vyberte si niektorý z filmov a nám už iba dajte vedieť kedy vás máme čakať,“ takýto odkaz zanechalo prostredníctvom sociálnej siete Kino Centrum v Snine pre svojich fanúšikov. Promovalo ním jesennú novinku vo svojej ponuke – súkromné filmové predstavenie podľa vlastného výberu z aktuálnej ponuky kina pre minimálne 10 ľudí.

Prvým záujemcom tanečný súbor

„Myšlienka tejto novinky sa zrodila v hlave jedného z občanov, ktorý nám svoj nápad interpretoval a my sme ho radi zrealizovali,“ uviedla pre portál Humenné 24 riaditeľka Mestského kultúrneho a osvetového strediska v Snine Diana Turčík.

Ako uviedla ďalej, prvý záujemca na seba nenechal dlho čakať. Stal sa ním podľa jej slov tanečný súbor Merlin, ktorý takýmto spôsobom odmení svojich tanečníkov za množstvo vyhratých súťaží. „Deti si vybrali filmové predstavenie Angry birds 2 a uvidia ho už najbližšiu sobotu,“ prezradila D. Turčík.

Doplnila, že cena vstupenky za súkromné filmové predstavenie je rovnaká ako pri verejných predstaveniach a ponuka filmov je vždy aktuálna. „Preto dúfame, že ľudí táto myšlienka osloví a budú si často vychutnávať filmy v dobrej spoločnosti kamarátov a známych.“

V Humennom nad tým neuvažujú

Humenské Kino Fajn o podobnej ponuke neuvažuje. Uviedla to pre Humenné 24 Katka Matuškovičová z Mestského kultúrne strediska v Humennom.

„Sme multifunkčná sála so 100% vyťaženosťou, takže máme problém nasadiť premiérové filmy, ktoré sú nám ponúkané,“ poznamenala.

„A pre takéto premietanie potrebujeme zaplatiť pokladničku, premietača, uvádzačku, čo je nerentabilné. Ale hlavný dôvod je vyťaženosť haly,“ uzavrela K. Matuškovičová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste túto fotogalériu? Archívne fotky podnikov, kam sa Humenčania chodievali baviť.

Zaspomínajte si: Archívne fotky podnikov, kam sa Humenčania chodievali baviť
4
Galéria
Zdroj: Okresný úrad Humenné

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM