Ľubomír Hudačko Krimi

Smrť na autobusovej stanici: Na toaletách našli muža, ležal pri ňom nôž!

AKTUALIZOVANÉ! Hrozný objav na autobusovej stanici. V priestoroch toaliet objavili muža, ktorému už privolaní záchranári nedokázali pomôcť. Pri nebohom sa našiel nôž.

Ilustračný obrázok k článku Smrť na autobusovej stanici: Na toaletách našli muža, ležal pri ňom nôž!
Zdroj: TASR

Muža objavili v priestoroch vranovskej stanice v stredu večer. „Zatiaľ je základná informácia taká – máme tu mŕtvolu muža vo veku 48 rokov. Indície naznačujú, že išlo o násilnú smrť, ale zatiaľ vám nič viac povedať neviem,“ uviedol riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou Juraj Sabol.

Muža, ktorý príležitostne brigádoval v priestoroch autobusovej stanice, sa po jeho nájdení v priestoroch toaliet pokúšali ešte priamo na mieste oživiť privolaní záchranári, no neúspešne. Nebohý muž mal za doposiaľ nejasných okolností utŕžiť poranenie hornej časti tela. Riaditeľ vranovského ORPZ potvrdil, že sa pri ňom našiel nôž.

„Privolaný obhliadajúci lekár konštatoval na tele muža viaceré zranenia a na hrudníku bodno-reznú ranu,“ poskytla nové informácie prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová s tým, že na stanovenie presnej príčiny smrti bola nariadené pitva.

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou začal vzhľadom na uvedené skutočnosti trestné stíhanie pre zločin zabitia,“ dodala Migaľová.

Smrť na autobusovej stanici: Na toaletách našli muža, ležal pri ňom nôž!
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM