Rôzne

Slovensko-brazílska novinka od Humenčanky Ley: Tento klip natočili na jedinú klapku!

Rodáčka z Humenného Lea Danis zverejnila slovensko-brazílsky singel s názvom Closer. Horúci videoklip natočili pritom na jedinú klapku.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko-brazílska novinka od Humenčanky Ley: Tento klip natočili na jedinú klapku!
10
Galéria
Zdroj: Anton Gráf

Speváčka a textárka Lea Danis z Humenného zverejnila v týchto dňoch novinku, videoklip k future-basspopovej piesni Closer. Jednou z netradičných vecí je, že klip ako ho môžete vidieť je bez jediného strihu.

A toto je ďalšia zaujímavosť predmetného videoklipu. Objavil sa v ňom aj niekoľkonásobne ocenený tatér, ktorý priamo počas točenia reálne tetuje názov skladby Closer na kožu D. Dalovi, ktorý bol zároveň stylistom počas nakrúcania. “Z kresla vkuse odbehával a dával pozor, aby som mala dosť našuchorené vlasy, bolo to vtipné a zlaté zároveň, je to úžasný človek,” povedala na jeho adresu Lea, s ktorou sa na nakrúcaní stretli vôbec po prvýkrát.

Tanečné video sa nakrúcalo v priestoroch tanečnej skupiny SĽUK pri Bratislave. “Tie priestory ma úplne dostali, hoci kameraman Miňo mal ťažkú úlohu skrývať sa pri točení, aby ho v odrazoch zrkadiel nebolo vidno. Veľký biely klavír v rohu miestnosti sme museli prenášať, ale museli sme ho mať na zábere. Všetci chlapi na mieste spojili sily a niekoľko stokilový nástroj zázrakom preniesli. Museli sme tiež vybaviť, aby sa nám nespustil alarm pri vypúšťaní dymu. S produkciou SĽUK-u bola skvelá spolupráca, za čo im aj takto veľmi ďakujem,” prezradila humenská rodáčka.

A čo samotná pieseň? Lea rada experimentuje a tak koncom roka prijala ponuku na spoluprácu s brazílskym hudobným producentom, ktorý si hovorí CELØ. Spojenie medzi Bratislavou a Rio de Janeirom na seba nenechalo dlho čakať a je tu výsledok. Zmes popu, future bass a ľahkého r’n’b v singli Closer.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zdroj: YouTube.com
Humenčanka Lea má nový videoklip: Pozrite si FOTKY z natáčania
10
Galéria
Zdroj: Anton Gráf
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM