Rôzne

Skvelý úspech žiačky zo ZŠ v Udavskom: Kristínka vyhrala celoslovenskú výtvarnú súťaž

Tomu sa povie parádny úspech. Humenský okres je plný talentovaných detí a dôkazom toho je aj Kristína, žiačka ZŠ s MŠ Udavské.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý úspech žiačky zo ZŠ v Udavskom: Kristínka vyhrala celoslovenskú výtvarnú súťaž
Zdroj: Dnes24.sk

Ako portál Humenné 24 informovala učiteľka zo ZŠ a MŠ Udavské Veronika Veľasová, výtvarná súťaž Zápalky v rukách detí spoznala svojich lokálnych víťazov ešte v minulom školskom roku.

Kristínka Trešňáková vtedy vyhrala 1. miesto a postúpila do celoslovenského kola. A teraz? Komisia zložená z členov Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR a Prezídia Hasičského a záchranného zboru posudzovala práce, ktoré boli víťaznými v územných kolách a vybrala víťazov.

Na Sekretariát DPO SR bolo zaslaných spolu 324 výtvarných prác, ktoré zvíťazili v územných kolách a to z 285 škôl. Do súťaže sa celkovo zapojilo 2 849 detí.

„Kristínka Trešňáková (7. ročník) sa v tejto konkurencii vôbec nestratila, práve naopak, bola výborná. Vyhrala úžasné 1. miesto vo svojej kategórii (10 – 12 rokov),“ uviedla V. Veľasová.

Doplnila ešte, že Kristínka si bola ocenenie osobne prevziať v Bratislave.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste ju už? Fotogaléria z dediny, ktorej hlasovanie prinieslo titul najkrajšia v Humenskom okrese.

V OBRAZOCH: Toto je ona, podľa ankety najkrajšia dedina v Humenskom okrese
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM