Rôzne

Silvestrovský prehľad: Ako bude vyzerať prelom rokov v mestách na Zemplíne?

Silvester je tu už čo nevidieť a my sme pre vás pripravili zaujímavý prehľad. Pozrite si, ako rôzne budú môcť stráviť prelom rokov Zemplínčania v jednotlivých mestách.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovský prehľad: Ako bude vyzerať prelom rokov v mestách na Zemplíne?
Zdroj: TASR

Niekto je na Silvestra radšej doma, iní si ho chcú vychutnať vonku. A mestá na Zemplíne majú pripravené pre svojich obyvateľov, ale aj návštevníkov počas blížiaceho sa prelomu rokov rôzny program. Veď sa na to pozrite v prehľade, ktorý sme v tejto súvislosti pre vás pripravili.

Humenné. Silvestrovský program sa uskutoční tradične na Námestí slobody pred Domom kultúry a odštartuje o 22:00 hod. Vystúpi známa slovenská kapela Nocadeň a prítomných bude tiež zabávať DJ Gabriello. Chýbať nebude ani slávnostný ohňostroj.

Michalovce. Od 22:30 hod. začne večerný silvestrovský program v metropole Zemplína, spojený aj s oslavami 25. výročia našej samostatnosti, a to na Námestí osloboditeľov pri Mestskom úrade. Vystúpi Panama band s Brunom Oravcom, v rámci programu sa prítomní môžu tešiť okrem iného aj na zapálenie vatry či pyromuzikálny ohňostroj.

Okrem toho bude ešte pred týmto večerným programom prebiehať pred MsÚ od 12:00 hod. súťaž vo vystreľovaní zátok zo šumivého vína. Ľudia tiež môžu od 10:00 hod v Zemplínskom osvetovom stredisku zažiť silvestrovskú vernisáž.

Snina. V centre mesta bude živo najmä od 23:30 hod., kedy odštartuje podujatie Silvester 2017. V rámci neho odohrá koncert kapela Nová Dimenzia a chýbať nebude taktiež pyromuzikálny ohňostroj.

Vranov nad Topľou. Silvester 2017 a spoločná oslava nového roka 2018 sa vo Vranove uskutoční v exteriéri Domu kultúry a to od 23:00 hod. Predstaví sa hudobný skupina Next, ani v tomto meste nebude chýbať ohňostroj a oslavy budú pokračovať novoročnou diskotékou s DJ Pinky.

Trebišov. Oslavy ukončenia starého a privítanie nového roka budú v Trebišove prebiehať tradične pred Mestským kultúrnym strediskom. Atmosféru bude vytvárať reprodukovaná hudba s DJ- JaMal, a to v čase od 23:00 do cca 01:30 hod. O polnoci odpália ohňostroj.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM