Kultúra

Silvester v Humennom opäť aj s hviezdnou kapelou. Na námestí to pred polnocou rozbalí Iné Kafe

Ak aj vy patríte medzi Humenčanov, ktorí trávia silvestrovskú noc v meste a najmä polnoc na námestí, toto vás bude zaujímať. I tento rok zavíta do nášho mesta známa kapela, ktorou bude tentoraz Iné Kafe.

Ilustračný obrázok k článku Silvester v Humennom opäť aj s hviezdnou kapelou. Na námestí to pred polnocou rozbalí Iné Kafe
Zdroj: TASR

V roku 2013 to bola Tublatanka a vlani The Backwards, jedna z najlepších revival kapiel The Beatles na svete. Ani túto silvestrovskú noc nebude o hviezdne obsadenie núdza. Okrem DJ Gabriella či S.P.L.N. sa Humenčanom predstaví aj Iné Kafe.

Teda kapela, ktorá je na scéne už od roku 1995 a najväčšie úspechy dosiahla v rokoch 2000 až 2002. V roku 2006 sa líder kapely Vratko Rohoň rozhodol pre kariéru pilota, kapela tak prestala fungovať, no v roku 2010 ohlásili comeback. Nezabudnuteľnou je najmä ich pesnička Ráno, ktorú poznal v tú dobu asi každý tínedžer na Slovensku.

Podľa zmluvy zverejnenej na stránke Mestského kultúrneho strediska (MsKS) zaplatí MsKS ako organizátor agentúre za vystúpenie skupiny Iné Kafe 5 000 eur plus DPH. Začiatok tohto mini koncertu je naplánovaný na 23:00, pričom samotný program na námestí pred kultúrnym domom začína o hodinu skôr. Dĺžka vystúpenia známej kapely bude podľa zmluvy 60 minút.

A čo majú členovia skupiny radi z kuchyne? Podľa zmluvy má objednávateľ zabezpečiť občerstvenie pre interpretov a technikov, spolu osem ôsob. „8 x kebab eventuálne pizza,…“ prezrádza znenie zmluvy chute členov známej kapely. :)

foto: ilustračné

video: silvestrovská noc v Humennom 2014

Silvester v Humennom 2014
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM