Zuzana Ročeňová Rôzne

Seagal od nás neodchádzal s prázdnymi rukami: Dostal tak unikátny dar, že až híkal

Známy akčný hrdina z amerických filmov Steven Seagal si to namieril pred pár týždňami na východné Slovensko. Hollywoodska hviezda od nás neodchádzala s prázdnymi rukami. Pri svojej návšteve dostal Seagal od košického kováča aj originálny dar, pri ktorom neskrýval nadšenie.

Ilustračný obrázok k článku Seagal od nás neodchádzal s prázdnymi rukami: Dostal tak unikátny dar, že až híkal
Zdroj: Webnoviny.sk

Steven Seagal sa počas svojej návštevy predstavil so svojou bluesovou kapelou na Dobrom festivale v Prešove. A namieril si to aj na Zemplín, do telocvične Strednej odbornej školy v Strážskom.

Výnimočná návšteva

Na programe bol neverejný tréning aikida pri príležitosti 10. Výročia výcvikového centra Red Dragon. Na mape starého kontinentu nie je veľa štátov, kde Steven Seagal tréning v minulosti viedol a o to bola jeho návšteva Strážskeho výnimočnejšia.

Na tréning s hviezdou sa prihlásilo približne 250 záujemcov nielen zo Slovenska, ale aj z Poľska, Bieloruska, Nemecka či Austrálie.

Veľké prekvapenie a nadšenie

Filmovú hviezdu potešil pri návšteve východu aj naozaj zaujímavý darček. Podľa portálu čas.sk členovia aikido klubu Red Dragon zo Strážskeho pripravili pre Stevena Seagala pri jeho nedávnej návšteve veľké prekvapenie. Herec dostal od majstra kováča Košičana Radoslava Štofčíka jedinečný samurajský nôž, tzv. tanto, v zlato-čierno-červených farbách, ktorý vyrábal viac ako jeden a pol mesiaca.

„Keď dostal nôž, zmenil sa na vášnivého bojovníka. Skoro desať minút si ho len obzeral a híkal nad ním,“ prezradil pre portál šéfinštruktor klubu Red Dragon Peter Tomko.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM