Tomáš Šuhajda Kultúra

Šanca pre humenskú kapelu: Pozretím tohto videa jej môžete pomôcť zahrať si so svetoznámou skupinou!

Šanca, aká sa len tak nevidí! Humenská kapela .STEPASIDE. sa prihlásila do súťaže, ktorej víťaz si zahrá na jednom pódiu so svetoznámou kapelou. O akú súťaž ide a ako jednoducho môžete svojim rodákom pomôcť aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Šanca pre humenskú kapelu: Pozretím tohto videa jej môžete pomôcť zahrať si so svetoznámou skupinou!
Zdroj: TASR

Už 30. júna bude mať v Prahe koncert slávna rocková kapela 30 Seconds to Mars. V rámci toho bola vyhlásená súťaž pre kapely, ktoré by si radi zahrali po boku známych Američanov. Prvým krokom bolo zaslať svoje video na Youtube kanál fajnradio.cz.

Prvých 10 kapiel s najväčším počtom pozretí postupuje do druhého kola. Tam si už svoju predkapelu vyberú samotní členovia 30 Seconds to Mars.

Do súťaže sa zapojila aj humenská kapela .STEPASIDE., ktorá nedávno vydala po takmer desiatich rokoch fungovania svoj debutový album The Point of Expression a pre ktorú by prípadné víťazstvo v súťaži znamenalo ďalšiu veľkú a významnú udalosť.

Pomôcť svojim rodákom teraz môžu aj všetci Humenčania, stačí si len prehrať videogalériu v tomto článku alebo sa prekliknúť na video TU. Konkurencia je obrovská…

Foto: ilustračné

Šanca pre humenskú kapelu: Pozretím videa jej môžete pomôcť zahrať si so svetozn
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM