Veronika Hunyadiová Správy

Rok 2020 v Humennom: TOP články, ktoré vás najviac zaujali

Rok 2020 sa chýli ku koncu. Niesol sa v znamení pandémie koronavírusu, no obyvateľov Humenného zaujali aj ďalšie témy.

Ilustračný obrázok k článku Rok 2020 v Humennom: TOP články, ktoré vás najviac zaujali
Zdroj: Dnes24.sk

V roku 2020 sa hovorilo najmä o koronavíruse, ktorému patrila všade obrovská pozornosť. Články venované pandémii a krimy správy patrili medzi tie najčítanejšie.

Keďže veríme, že správ o pandémii a tragédiách ste mali počas roka až až, v tomto prehľade sme ich vynechali a dali priestor ostatným najčítanejším té­mam.

TOTO boli najčítanejšie články v roku 2020:

Úspešná študentka

Študentka humenskej SOŠ obchodu a služieb Miriam Vitkovičová zahviezdila na prestížnej súťaži v účesovej tvorbe a dekoratívnej kozmetike. V silnej konkurencii obsadila prvé miesto.

Prečítajte si celý článok

Miestne dane

Pozornosť čitateľov zaujal aj článok o doručovaní rozhodnutí za miestne dane a poplatok za odpad do domácností. V čase pandémie to znamenalo aj špeciálne opatrenia, ktoré sme tu doteraz nemali.

Prečítajte si celý článok

Prírodné bohatstvo

Vodná nádrž Starina zásobuje vodou až 200 slovenských miest a obcí. Patrí však aj medzi unikátne prírodné lokality a spolu s okolím tvorí sieť niekoľkých chránených území.

Prečítajte si celý článok

Humenné pod vodou

V auguste zasiahli Humenné rozsiahle povodne. Po prietrži mračien voda z potokov zaplavila niekoľko ciest a ulíc v meste. Pod vodou sa ocitol aj humenský kaštieľ.

Prečítajte si celý článok

Nový minister

Čitateľov zaujala aj správa o tom, že Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR povedie Humenčan Ján Mičovský.

Prečítajte si celý článok

Incident na plavárni

Humenská poslankyňa Helena Ufnárová zažila pri návšteve plavárne nepríjemné prekvapenie. Za plnej prevádzky sa tam vykonávali práce, ktoré znepríjemnili pobyt na kúpalisku verejnosti aj športovému klubu.

Prečítajte si celý článok

Zásah NAKA

Národná kriminálna agentúra tento rok zasahovala na viacerých miestach Slovenska. Výnimkou nebolo ani Humenné, kde zasahovala v rámci protikorupčnej akcie. Dôvodom bolo podozrivé výberové konanie na funkciu mestského policajta.

Prečítajte si celý článok

Novinky v parkovaní

Od 1. marca platí v Humennom nový systém spoplatnenie mestských parkovísk. Nový poplatok takmer okamžite znížil počet áut na parkoviskách, ktoré boli dovtedy vždy úplne preplnené.

Prečítajte si celý článok

Voľby

Jednou z hlavných tém uplynulého roka na Slovensku boli aj parlamentné voľby. Okrem celkových výsledkov našich čitateľov zaujímalo aj to, ako volili Humenčania.

Prečítajte si celý článok

MMA zápas

Ján „Sandokan“ Metyľ z Humenného mal v januári absolvovať svoj prvý zápas v MMA. Podporiť ho prišli aj stovky Humenčanov, no zápas sa nakoniec nekonal.

Prečítajte si celý článok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM