Krimi

Rodičia z Humenného sa ocitli v pozornosti polície: Dominik (13) vynechal v škole najmenej 238 neospravedlnených hodín!

Rodičia šiestaka majú problém. Ocitli sa v pozornosti mužov zákona a to práve v súvislosti so svojím synom. Podľa polície Dominik vymeškal v škole najmenej 238 vyučovacích hodín bez ospravedlnenia.

Ilustračný obrázok k článku Rodičia z Humenného sa ocitli v pozornosti polície: Dominik (13) vynechal v škole najmenej 238 neospravedlnených hodín!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom začal trestné stíhanie vo veci prečinu ohrozovania mravnej výchovy mládeže, z ktorého vzniesol obvinenie 37-ročnej Svetlane a 40-ročnému Ľubošovi, obaja bytom Humenné.

„Je dostatočne odôvodnený záver, že Svetlana a Ľuboš ako rodičia 13-ročného Dominika, ho úmyselne vydali nebezpečenstvu spustnutia tým, že mu umožnili viesť záhaľčivý spôsob života,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že tento žiak šiesteho ročníka základnej školy zanedbával školskú dochádzku, v dôsledku čoho v školskom roku 2015/2016 vymeškal najmenej 238 vyučovacích hodín bez ospravedlnenia. „Dialo sa tak napriek tomu, že škola o zlej dochádzke Dominika oboch rodičov opakovane upozorňovala,“ uviedla J. Migaľová.

Môže vás zaujímať:

Pri dopravnej nehode vyhasol ľudský život: Muž bol na mieste mŕtvy!

Kuriózny prípad v Humennom: Filip (20) našiel na ulici psa… teraz mu hrozí väzenie!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM