Kultúra

Repeťácke hviezdy v Humennom: Už v nedeľu to roztočia Weiter, Kazík a ďalší

Už túto nedeľu (6.10.) sa v Humennom predstavia repeťácke hviezdy Otto Weiter či Róbert Kazík v estrádnej sále Domu kultúry v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Repeťácke hviezdy v Humennom: Už v nedeľu to roztočia Weiter, Kazík a ďalší
Zdroj: YouTube.com

Akcia s názvom Senzi párty s Ottom Weiterom má naplánovaný začiatok na 16:00 hod. Okrem Otta Weitera či Róberta Kazíka sa Humenčanom predstavia aj Andrea Fischer a Stanislav Vitáloš. V cene vstupného (7 eur) organizátori sľubujú nielen tanečnú zábavu, ale aj príjemné posedenie pri káve a zákusku.

Humenská Senzi párty je súčasťou série akcií Senzi Tour 2013, produkované novou televíznou stanicou Senzi TV zo skupiny JOJ group. Táto nová stanica má osloviť najmä divákov, ktorým v televízii chýbajú napríklad repete hity, Senzi Senzus, Drišľak, či pesničky z Vlachovky. Svoje vysielanie začala 1. septembra.

„Senzi TV bude na začiatku zameraná na vysielanie hudobnej produkcie rôznych žánrov, primárne na známe ‚repete‘ hity, dychovku, revival music, folk, ale aj balkánske klasiky, trampské, či svadobné hity a podobné žánre. Pôjde tak vyslovene o oddychový kanál s obľúbenou hudbou, ktorú si budú môcť diváci zároveň aj objednať,“ priblížil vedúci PR JOJ Group Jozef Gogola.

Repeťácke hviezdy v Humennom: Už v nedeľu to roztočia Weiter, Kazík a ďalší
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM