Rôzne

Rekonštrukcia kostola Všetkých svätých pokračuje: Pozrite si nové fotky z dominanty Humenného

Začiatkom augusta zatvoril kvôli rekonštrukcii svoje brány kostol Všetkých svätých v Humennom. Ako postúpili práce? Pozrite si to na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia kostola Všetkých svätých pokračuje: Pozrite si nové fotky z dominanty Humenného
10
Galéria
Zdroj: Farnosť Všetkých svätých

Rímskokatolícka farnosť Všetkých svätých v Humennom informovala, že v týždni od 16.9. do 22.9. vymaľovali kostol od presbytéria po víťazný oblúk kompletne, taktiež sakristiu a miestnosť pre matky s deťmi a začala sa maľovať už aj hlavnú loď a chór.

A na čom sa robí tento týždeň? „Rozoberieme lešenie, ktoré je vpredu v kostole a postavíme ho do kaplnky Sedembolestnej P. Márie. Do konca týždňa plánujeme ukončiť maľovanie kompletne celého kostola,“ uviedla ďalej farnosť.

S ukončením obnovy kostola sa počíta do konca októbra tohto roka.

Dovtedy sa sväté omše namiesto tohto kostola konajú na miestach, kde v menšom počte sa aj konali a to v nemocnici či v saleziánskom stredisku, no aj v budove miestneho mestského úradu.

Pozrite si v pripojenej galérii fotografie zo 7. týždňa renovácie farského kostola.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Ako postúpili práce? FOTO zo 7. týždňa obnovy farského kostola v Humennom
10
Galéria
Zdroj: Farnosť Všetkých svätých
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM