Tomáš Šuhajda Futbal

Rebríček futbalových klubov: Tipnite si, na akom mieste sa umiestnila Futura Humenné!

Slovenský futbalový zväz zostavil rebríček 142 najlepších slovenských futbalových klubov. Nájdeme v ňom aj ŠK Futura Humenné. Humenský klub dopadol takto...

Ilustračný obrázok k článku Rebríček futbalových klubov: Tipnite si, na akom mieste sa umiestnila Futura Humenné!
Zdroj: Dnes24.sk

„Do hodnotenia sa dostali kluby, ktoré účinkovali od ročníka 2010/2011 po koniec jesennej časti 2013/2014 (teda 3,5 sezóny) v jednej zo štyroch najvyšších ligových súťaží a v pohárovej súťaž,“ informuje oficiálna internetová stránka SFZ.

Keďže jednotlivé ligové súťaže nemali a nemajú rovnaký počet zápasov, základom pre ďalší výpočet sa stal počet získaných bodov za celú (pol) sezónu vydelený počtom odohratých stretnutí za jednotlivú (pol) sezónu. Výsledné podiely boli vynásobené koeficientom súťaží. Tímy si mohli pripísať aj bonusové body za účasť v jednotlivých kolách pohárovej súťaže.

Ako dopadol humenský klub?

ŠK Futura Humenné sa v tabuľke umiestnil na 46. mieste, čo je o jedno miesto horšie ako v poslednom vydaní rebríčka. Na 54. mieste sa umiestnila Snina a za zmienkou stojí určite aj umiestnenie Michalovčanov, ktorí figurujú v TOP 15 slovenských klubov, aktuálne na 14. priečke. Rebríček vedie Slovan Bratislava pred Žilinou a Senicou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM