Zuzana Ročeňová Krimi

Razia policajtov v rodinnom dome! V izbe so zatemnenými oknami našli vrecia s drogou

Na Zemplíne sa uskutočnila domová razia. Policajti vykonali prehliadku s cieľom nájsť drogy. To sa im podľa slov policajnej hovorkyne napokon aj podarilo!

Ilustračný obrázok k článku Razia policajtov v rodinnom dome! V izbe so zatemnenými oknami našli vrecia s drogou
Zdroj: Webnoviny.sk

V stredu, v skorých ranných hodinách, si policajti z Trebišova posvietili na Ľudovíta (43), ktorý bol pod drobnohľadom polície už od roku 2013.

„Počas domovej prehliadky našli policajti v izbe podozrivého muža, na ktorej boli zatemnené okná, niekoľko igelitových vriec s vysušenou rastlinou konope (Cannabis), pričom len jedno vrecko s hmotnosťou 187 g obsahovalo sušinu rastliny konope s priemerným 3,3% obsahom THC účinnej látky, z ktorého by bolo možné pripraviť od 374 do 617 obvykle jednorazových dávok drogy. To by pre podozrivého predstavovalo minimálny zisk vo výške 3 085 eur“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Podozrivý muž si marihuanu sám vypestoval, neoprávnene prechovával, časť použil pre svoju vlastnú potrebu a zvyšok delil na užívateľské dávky a následne predával stálym ako aj náhodným konzumentom v Trebišove a jeho blízkom okolí,“ doplnila Mésarová.

Po vyhodnotení doposiaľ získaných dôkazov a vykonaní procesných úkonov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Trebišove už 43-ročného muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, za ktorý mu v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až 10 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM