Kultúra

Program kultúrneho strediska na október: Humenčania sa môžu tešiť i na veľké hviezdy

Jeden mesiac končí a ďalší je pred nami. Čas značiť si do svojich kalendárov, čo nechcete premeškať. Pozrite si, aké kultúrne vyžitia ponúka na október Mestské kultúrne stredisko (MsKS) v Humennom. Na programe sú i koncerty dvoch hviezd.

Ilustračný obrázok k článku Program kultúrneho strediska na október: Humenčania sa môžu tešiť i na veľké hviezdy
Zdroj: Dnes24.sk

Poďme ale pekne o poriadku, teda podľa dátumov. Od 5. až do 30. októbra bude vo výstavnej sieni kultúrneho domu prebiehať výstava malieb Humenčanky Lucie Polívkovej s názvom Kúzlo farieb.

14. októbra o 18:00 sa v koncertnej sieni kaštieľa v rámci 44. Jesenného koncertného cyklu predstaví Sláčikové kvarteto VARGA QUARTETT. Vstupné: 2/1 eur.

V nedeľu 18. októbra bude zaiste v kulturáku poriadne rušno. O 11-tej bude patriť deťom, na programe je totiž Spievankovo s Máriou Podhradskou a Richardom Čanakym. Vstupné: 8 eur.

A taktiež v nedeľu 18.10. o 19:00 už bude divadelná sála patriť českej hviezde Lenke Filipovej. Hosťami tejto speváčky, gitaristky a skladateľky budú Jindřich Koníř a Sean Barry. Zo svojho repertoáru ponúkne úpravy klasických skladieb a svoje najznámejšie hity. Vstupné: 15 eur.

21. október a presúvame sa opäť do koncertnej sieni kaštieľa, kde sa odohrá ďalšia časť 44. Jesenného koncertného cyklu. Od 18:00 vystúpia Igor Kucer- tenor a Cassovia baroque trio. Vychutnať si budete môcť barokové árie. Vstupné: 2/1 eur.

V stredu 28. októbra do Humenného zavíta veľká hviezda zo slovenskej hudobnej scény, Richard Müller. A nebude to obyčajný koncert. Spolu s gitaristom Andrejom Šebanom vytiahnu najkrajšie piesne od Jara Filipa a zaspomínajú si tak na svojho kamaráta, skladateľa, textára a jedinečnú osobnosť. Vstupné: 25 eur.

Upozornenie: Lístky sú v predaji a nezaručujeme, že na každé podujatie budú v deň konania alebo aj dnes ešte k dispozícii. Túto skutočnosť si vždy overte na MsKS.

foto: ilustračné

zdroj: MsKS

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM