toš Správy Samospráva

Prísne opatrenia: Takto bude vyzerať rokovanie humenských poslancov

Už budúci týždeň sa uskutoční dvanáste zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Humennom. Prebiehať však bude inak ako tie predošlé.

Ilustračný obrázok k článku Prísne opatrenia: Takto bude vyzerať rokovanie humenských poslancov
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 17. apríla 2020 so začiatkom o 10:00 hod. sa uskutoční zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Humennom so sprísnenými protiepidemio­logickými opatreniami.

Narozdiel od tých predošlých, konať sa bude vo veľkej zasadačke mestského úradu.

„Zasadnutie sa bude konať za účasti poslancov MsZ, primátora mesta, predkladateľov materiálov, príp. ďalších nevyhnutných zamestnancov s dodržaním bezpečnostnej vzdialenosti všetkých prítomných a za dodržiavania maximálnych hygienických opatrení,“ informuje humenská radnica.

Všetci zúčastnení, vrátane verejnosti, budú povinní predložiť čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti v súvislosti s ochorením COVID-19 a pred vstupom do zasadačky sa musia podrobiť meraniu telesnej teploty.

Radnica žiada verejnosť a zástupcov médií, aby sa v priebehu rokovania zdržiavali v zadnej, hornej časti veľkej zasadačky, dodržiavali bezpečnostný odstup a rešpektovali všetky pokyny poverených osôb.

„Upozorňujeme, že vzhľadom na povinné dodržiavanie bezpečnostného odstupu je kapacita veľkej zasadacej miestnosti obmedzená,“ doplnila radnica.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM