Tomáš Šuhajda Rôzne

Prípravy na MS v Humennom vrcholia: Pri vstupoch do podchodu ešte niečo chýba...

Už zajtra sa začínajú Majstrovstvá sveta kadetov v zápasení, ktoré sa uskutočnia na zimnom štadióne v Humennom. Podchod, ktorého rekonštrukcia bola jednou z požiadaviek na ich organizáciu, postráda ešte jednu vec...

Ilustračný obrázok k článku Prípravy na MS v Humennom vrcholia: Pri vstupoch do podchodu ešte niečo chýba...
Zdroj: Dnes24.sk

Už pred časom nás na ňu upozornil čitateľ Maťo. „Samotný podchod je síce fajn, ale chýba mi v ňom aspoň nejaký primitívny orientačno – informačný systém. Určite by pri vstupoch pomohla tabuľa v slovenčine a angličtine, kam sa uvedeným schodiskom dostaneme,“ uviedol v správe, ktorú nám zaslal do redakcie.

To, či sa niečo podobné plánuje, sme zisťovali na tlačovom referáte mesta Humenné. „Pri vstupoch do podchodu budú pred MS v zápasení kadetov umiestnené informácie o smerovaní podchodu v slovenskom a anglickom jazyku,“ uviedla nám na margo toho hovorkyňa humenskej radnice Michaela Slivková Kirňaková.

Majstrovstvá sveta v zápasení kadetov začínajú už zajtra, spomínané informácie by tak mali pribudnúť v najbližšom čase…

Všetko vypukne už zajtra, nebude chýbať ani otvárací ceremoniál, ktorý je na programe o 19:00 na zimnom štadióne. Počas majstrovstiev bude účastníkom takisto slúžiť ako tréningová mestská športová hala. Majstrovstvá vyvrcholia v nedeľu 20. júla.

Prípravy na MS v Humennom vrcholia: Pri vstupoch do podchodu ešte niečo chýba...
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM