Samospráva

Primátorka Vaľová bude úradovať v uliciach mesta: Kde všade ju môžete stretnúť už tento utorok?

Na vašom sídlisku si tak budete môcť vybaviť požiadavky, ktoré by ste za iných okolností smerovali na úrad počas jeho stránkových dní. Tvrdí primátorka Humenného Jana Vaľová o svojom jarnom úradovaní v teréne.

Ilustračný obrázok k článku Primátorka Vaľová bude úradovať v uliciach mesta: Kde všade ju môžete stretnúť už tento utorok?
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská primátorka Jana Vaľová informuje prostredníctvom mestského webu o svojom úradovaní v teréne: „Ako primátorka mesta sa chcem opäť priblížiť obyvateľom Humenného. Keďže najlepšie je vidieť problémy v teréne, vaše návrhy, potreby či sťažnosti budem preto v najbližších týždňoch riešiť priamo u vás na sídliskách.“

Štartuje pritom už v utorok 12. apríla a to na týchto miestach: 13.00 – 13.30 Komenského č. 9, vchody A,B,C (nový bytový dom), 13.30 – 14.00 Krátka ulica č. 13–15 (pri detskom ihrisku), 14.00 – 14.30 Park pred Hotelom Karpatia, 14.30 – 15.00 Mierová ulica – Milk Agro, 15.00 – 15.30 Migračný úrad – Záchytný tábor v HE.

Okrem samotnej primátorky sa tohto úradovania zúčastnia aj jej zástupca Andrej Semanco, Peter Ždiňák z kancelárie primátorky, Bibiána Regendová zo správy rekreačných a športových zariadení, riaditeľ Technických služieb Milan Kuruc, Marián Šalata z odboru územného plánovania a výstavby, Monika Pastoráková z odboru dopravy, životného prostredia a mestskej zelene či Martina Burešová z Mestskej polície.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM