Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Príležitosť aj pre mladých: Vlastný byt v Humennom už za 77 eur mesačne

Mnohí Humenčania, predovšetkým mladé rodinky, riešia problémy s bývaním. Na vlastný nemáme, oplatí sa však prenájom? Pozrite, v akých prípadoch sa čo kedy oplatí viac. Aké máme v Humennom možnosti?

Ilustračný obrázok k článku Príležitosť aj pre mladých: Vlastný byt v Humennom už za 77 eur mesačne
Zdroj: Dnes24.sk

K tejto téme hovorí majiteľka realitnej spoločnosti Z GROUP, Ing. Vladimíra Zamborová. „Nájom je pre ľudí, ktorí nemajú jasnú predstavu o svojej budúcnosti a potrebujú dočasné riešenie kým sa napr. osvedčia v práci, „vyskúšajú“ žiť so súčasným partnerom, vyriešia záležitosti ohľadom rozvodu a podobne.“

Nájmom splácame cudzí úver

Ceny nehnuteľností sú podľa jej slov ale stále nízke, preto je kúpa naďalej ideálnym riešením a každý, kto chce bývať na jednom mieste dlhšie ako 5 rokov, mal by uvažovať o kúpe.

„Bývanie vo vlastnom je atraktívnejšie, lebo cena za užívanie prenajatého bytu je po prepočte takmer totožná s výškou splátky hypoúveru. Inak povedané, ľudia v nájmoch akoby splácali cudzí úver,“ upozorňuje majiteľka Z GROUP.

„Hypošpecialisti s bankovou praxou každému klientovi u nás vopred poradia, či je možné úver schváliť, v akej maximálnej výške a v ktorej banke je to aktuálne najvýhodnejšie,“ dodala.

Reálny príklad

3 izbový byt s balkónom, kompletne zrekonštruovaný na 3. poschodí v bytovke s výťahom za 40 000 eur. Vlastniť ho môže každý mladý človek s príjmom cca 560 eur za 180 eur mesačne.

Vo vlastnom je možné bývať od 77 eur mesačne (titulné foto), ponuku nájdete TU! Celú aktuálnu ponuku bytov v našom okrese si môžete pozrieť na www.zgroup.sk.

(PR)

ZGROUP
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM