Rôzne

Prieskum medzi humenskými firmami: Len 14% z nich má svoju stránku na Facebooku!

Ako využívajú firmy v Humennom a okolí možnosti na internete? Už polovica zo vzorky 500 firiem má svoju vlastnú internetovú prezentáciu, na Facebooku sa zatiaľ realizuje 14% firiem.

Ilustračný obrázok k článku Prieskum medzi humenskými firmami: Len 14% z nich má svoju stránku na Facebooku!
Zdroj: Webnoviny.sk

Prieskum bol realizovaný marketingovou agentúrou Marketing24 na vzorke 500 firiem so sídlom v humenskom okrese. Presná polovica z tejto vzorky nemá na webe žiadnu prezentáciu. Ani v podobe vlastnej stránky, ani v podobe profilu na sociálnych sieťach. 179 firiem má len internetovú stránku a len Facebook stránku má 6 firiem. Obidve formy využíva 65 firiem.

V prieskume sa ďalej analyzoval vplyv veľkosti firiem (podľa počtu zamestnancov), právnej formy podnikania a predovšetkým podnikateľských oblastí na aktivitu humenských firiem v oblasti internetovej prezentácie.

Nevyužité príležitosti?

Možno trochu prekvapivé výsledky prieskumu, nakoľko základné služby na sociálnych sieťach sú zadarmo a spoločnosti môžu len získať. Taktiež je Facebook (ale aj Google+) výborná možnosť pre firemnú prezentáciu aj pre firmy, ktoré nechcú investovať do vlastnej webovej stránky.

Prieskum zrealizovala humenská reklamno-marketingová agentúra www.marketing24.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM