Rôzne

Prieskum, aký tu ešte nebol! Najkrajšie ženy sú na Sídlisku pod Sokolejom, kde je najlepšie miesto na prvé rande?

Vedeli ste, že najkrajšie ženy v Humennom sú na Sídlisku pod Sokolejom, srdcom mesta je podľa Humenčanov kaštieľ a vhodným miestom pre selfie sú levy? Čítajte oveľa viac! :-)

Ilustračný obrázok k článku Prieskum, aký tu ešte nebol! Najkrajšie ženy sú na Sídlisku pod Sokolejom, kde je najlepšie miesto na prvé rande?
Zdroj: Dnes24.sk

Letný zábavný online prieskum zrealizovala medzi Humenčanmi značka Šariš prostredníctvom webstránky srdcomvychodni­ar.sk. Jeho cieľom bolo zistiť pozitívne stránky mesta, spoznať miesta, osobnosti, charakteristiku obyvateľov, ale aj poukázať na miesta, odkiaľ pochádzajú najkrajšie ženy… :-)

A tu sú výsledky. Takmer dve pätiny (38,3 %) Humenčanov si myslí, že srdcom Humenného je kaštieľ. Jedna pätina je presvedčená, že je to fontána a 10% za srdce mesta považuje námestie.

Kde sú najkrajšie ženy?

Najkrajšie ženy sa podľa prieskumu nachádzajú na Sídlisku pod Sokolejom, uviedlo to 34,6% účastníkov prieskumu. Na krk im dýchajú ženy zo Sídliska III (25,6%). A čo chlapi? Viac ako tretina si myslí, že sú pracovití. Približne štvrtina sa domnieva, že sú špekulanti (26,3%), ale zato pekní (24,1%)…

Vhodné miesto na prvé rande je park

Za vhodné miesto na prvé rande označila vyše štvrtina Humenčanov (27,8 %) park. Padli tiež tipy na vysielač nad cintorínom, domov či centrum mesta, kde by vám takmer 10 % odporučilo urobiť si hneď aj selfie. Oveľa lepším miestom, kde sa vyfotiť, je však podľa opýtaných fontána (12,8 %) a viac ako tretina sa zhodla na kaštieli pri levoch (35,3%).

Na koho sú Humenčania hrdí?

Najviac na hudobníka Mariána Čekovského (33,8%), no tiež na módnu návrhárku Lýdiu Eckhardt, rodičov, volejbalistov a mesto ako také, ktoré sa oplatí vidieť. Na druhej strane, čo by Humenčania podľa prieskumu zrejme ukazovať veľmi nechceli, je rómska osada (57,1% opýtaných), smetisko (3,0 %) a futbalové ihrisko (2,3 %).

Zhrnutie celého prieskumu v skratke!

  • Srdcom Humenného je kaštieľ.
  • Dobrými vlastnosťami Humenčana sú pohostinnosť a priateľskosť.
  • Dôvodom návratu do Humenného je rodina.
  • Miestom pre selfie je kaštieľ – levy.
  • Najkrajšie ženy sú Pod Sokolejom a zo Sídliska III.
  • Chlapov z Humenného charakterizuje to, že sú pracovití, špekulanti a pekní.
  • Vhodným miestom na rande v Humennom je park.
  • Humenčania sú najviac hrdí na Mariána Čekovského.

Autorom online prieskumu a zdrojom týchto informácií je webová stránka srdcomvychodniar.sk a práve značka Šariš je partnerom letných východniarskych podujatí My sme východ, ktoré vznikajú v spolupráci s mestami a primátormi týchto miest. Akcia My sme Humenné je na programe už 2. augusta, viac informácií vám prinesieme čoskoro na 24-ke!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM