Rôzne

Príde Marcin, Korben Dallas aj kúsok Indie. Čo ešte sa dá tento týždeň zažiť v Humennom?

Je veru z čoho vyberať. Už tradične vám prinášame redakčné tipy na podujatia, ktoré sa uskutočnia počas tohto týždňa v Humennom. Kde nebudete chýbať?

Ilustračný obrázok k článku Príde Marcin, Korben Dallas aj kúsok Indie. Čo ešte sa dá tento týždeň zažiť v Humennom?
Zdroj: pixabay.com

Utorok: Neskoro večer

Divadelná sála Domu kultúry bude v utorok od 19:00 hod. dejiskom známej televíznej talkshow Petra Marcina Neskoro večer. Jeho hosťami budú v Humennom herečka Zuzana Tlučková, herec Peter Sklár a spevák Tomáš Bezdeda.

Štvrtok: Saxophone Syncopaters

Druhé podujatie v rámci Jesenného koncertného cyklu prinesie do humenského kaštieľa Saxophone Syncopaters, unikátne saxofónové kvarteto, ktoré sa venuje interpretácii vážnej hudby, ale aj ragtimov zo začiatku minulého storočia. Vystúpia menovite Pavol Hoďa (soprán, alt saxofón), Frederika Babuliaková (alt saxofón), Ján Gašpárek (tenor saxofón) a Ladislav Fančovič (barytón saxofón, aranžmány). Začiatok koncertu o 19:00 hod.

Piatok: Korben Dallas

V piatok bude History Art & Music Club dejiskom koncertu známej slovenskej rockovej hudobnej skupiny Korben Dallas, ktorá tento rok vydala nový štúdiový album Bazén, ktorý produkoval britský producent Eddie Stevens. Na pódiu bude kapelu doprevádzať trio vokalistiek. Začiatok o 20:00 hod.

Piatok: Rosy & Miky Mora

Do Castle Music Clubu zavítajú v piatkový večer Rosy a Miky Mora. Prvý menovaný po 4 rokoch vydal svoj tretí album, ktorý pokrstí práve na tomto podujatí. Miky Mora sa zastaví v našom meste v rámci tour s DJ Kebarom. Začiatok o 21:00 hod.

Sobota: Cestovateľský večer

V sobotu sa v Adel Cafe uskutoční od 19:00 hod. cestovateľský večer s názvom Jánošík na úteku: INDIA. Od muzikanta, spisovateľa a cestovateľa Filipa Jánošíka Lehotského sa návštevníci podujatia dozvedia okrem iného aj to, aké je to prežiť 10 dní v chráme bez mobilu so zákazom rozprávať či ako to vyzerá u bollywoodskej hviezdy…

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zachytili ste túto fotogalériu? Takto menilo humenské námestie v priebehu rokov svoju tvár.

Spoznávate ho? Prinášame vám archívne fotky humenského námestia
10
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM