Tomáš Šuhajda Futbal

Priateľský futbalový zápas bol ukončený predčasne: Toto sa malo odohrať na humenskom trávniku

FK Humenné pokračuje v zimnej príprave, ktorej súčasťou sú aj priateľské zápasy. Jeden z nich sa však až v takom priateľskom duchu neodohral...

Ilustračný obrázok k článku Priateľský futbalový zápas bol ukončený predčasne: Toto sa malo odohrať na humenskom trávniku
Zdroj: Rastislav Búgel

Aj minulý týždeň odohrali futbalisti FK Humenné dvojicu prípravných zápasov. Oba na domácom tréningovom ihrisku s umelou trávou.

V tom víkendovom remizovali s účastníkom druhej ligy – Partizánom Bardejov 1:1. Zápas sledovalo približne 250 divákov. Úspešným strelcom domácich bol Serečin.

Ešte predtým, v stredu, privítali Humenčania iného súpera, štvrtoligistu Spartak Medzev. Za stavu 7:1 pre domácich (strelci Serečin 3, Milunovič 2, Streňo, Ruskovsky) bol však zápas predčasne ukončený.

„Hostia z Medzeva od 70. minúty po druhej červenej karte za hrubé urážky rozhodcu a jeho opľutie odmietali hrať, a tak sa prípravné stretnutie skončilo,“ okomentoval situáciu humenský klub.

Spartak Medzev? Mestečko neďaleko Košíc zažilo futbalový ošiaľ na jeseň v roku 2017, keď tamojší Spartak ako štvrtoligista s amaterskými hráčmi zdolal prvoligový Trenčín a postúpil do osemfinále Slovnaft Cupu.

Najbližší prípravný zápas FK Humenné? Odohrá ho v nedeľu o 14:00 hod. opäť na domácom ihrisku. Súperom bude MŠK Spartak Medzilaborce.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM