Krimi

Pri Humennom došlo k nehode: Zrážka auta s chodkyňou!

Polícia informovala, že pri Humennom došlo k zrážke auta s chodkyňou, tá v dôsledku nárazu spadla na prednú kapotu a následne mimo cestu.

Ilustračný obrázok k článku Pri Humennom došlo k nehode: Zrážka auta s chodkyňou!
Zdroj: TASR

Podľa polície ťažké zranenia utrpela 73-ročná chodkyňa pri zrážke s osobným autom v obci Hažín nad Cirochou, ku ktorej došlo v utorok v čase okolo 16:15 hod.

„Po ceste I/74 vedúcej cez obec Hažín nad Cirochou viedol v smere do Humenného 39-ročný Sninčan osobné auto Škoda Rapid. V blízkosti priechodu pre chodcov došlo k zrážke s chodkyňou, ktorá prechádzala cez cestu z pohľadu vodiča, z ľavej strany na pravú, k zrážke došlo v pravej prednej časti auta. Žena v dôsledku nárazu spadla na prednú kapotu a následne vpravo mimo komunikáciu,“ uviedol krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Doplnil, že podľa predbežnej lekárskej správy utrpela chodkyňa ťažké zranenia s predpokladanou dobou liečenia viac ako 42 dní. Podľa slov krajského policajného hovorcu bola spôsobená škoda vyčíslená na približne 2 000 eur.

„Humenský vyšetrovateľ obvinil vodiča osobného auta z prečinu ublíženia. Obvinený je stíhaný na slobode,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM