Tomáš Šuhajda Krimi

Pri detskom ihrisku na Partizánskej: Dievčatku (7), ktoré sa tam hralo, ukradol mladík mobil...

Bez štipky hanby... Pri detskom ihrisku na Partizánskej ulici v Humennom sa počas stredajšieho popoludnia hralo dievčatko (7), ktoré malo cez plece zavesenú kapsičku a v nej mobil. Pristavil sa pri nej istý mladík (28) a odišiel aj s jej mobilom.

Ilustračný obrázok k článku Pri detskom ihrisku na Partizánskej: Dievčatku (7), ktoré sa tam hralo, ukradol mladík mobil...
Zdroj: TASR

Polícia do niekoľkých hodín prípad vyriešila a z prečinu krádeže obvinila 28-ročného muža z obce Lastovce, okres Trebišov.

„Po zámienkou zistenia či má pri sebe mobilný telefón sa obvinený opýtal koľko je hodín. Dievča vybralo z kapsičky mobilný telefón a povedalo mu koľko je hodín a telefón vložilo späť do kapsičky. Vzápätí ju obvinený požiadal, aby sa obzrela, pričom využil jej nepozornosť, siahol do jej kapsičky a vytiahol mobilný telefón. Následne z miesta ušiel,“ povedal pre Humenné24 krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Okradnuté dievčatko okamžite išlo za otcom, ktorý kontaktoval políciu. Ukradnutý mobilný telefón sa nájsť zatiaľ nepodarilo. „Obvinený je stíhaný na slobode,“ dodal Džobanik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM