Krimi

Prevrátené auto v záhrade rodinného domu: Peter nafúkal takmer 1,5 promile

Peter podľa polície prešiel do protismeru, narazil do oplotenia pri rodinnom dome a auto sa zastavilo až v záhrade prevrátené na boku.

Ilustračný obrázok k článku Prevrátené auto v záhrade rodinného domu: Peter nafúkal takmer 1,5 promile
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V nedeľu v podvečerných hodinách došlo v obci Kalná Roztoka v Sninskom okrese k dopravnej nehode. Podľa slov krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej, Peter viedol osobné motorové vozidlo smerom na obec Klenová, pričom neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, prešiel do protismeru a následne narazil do oplotenia pri rodinnom dome. „Po náraze sa vozidlo zastavilo až v záhrade za plotom a skončilo prevrátené na boku,“ uviedla hovorkyňa.

Tá doplnila, že vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom takmer 1,5 promile. Predbežná škoda na vozidle bola vyčíslená na 6000 eur, na oplotení 1500 eur. Vo vozidle sa podľa slov Migaľovej nachádzali aj traja spolujazdci.

Prečítajte si tiež: Kuriózny prípad z Humenného: Na streche auta pristál kvetináč!

Ako uviedol hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel, záchranári na mieste ošetrili troch mužov. Dvadsaťjedenročný utrpel úraz hlavy, chrbtice a hornej končatiny, dvaja muži (26 a 30) úraz hlavy, dodal s tým, že po ošetrení ich transportovali do nemocnice v Snine.

Prečítajte si tiež: Mladík na Šírave si pospal pri móle: Po prebudení ho čakalo nepríjemné zistenie!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM