Tomáš Šuhajda Rôzne

Prehľad top správ týždňa: Pozrite si to najdôležitejšie

Prinášame vám prehľad najdôležitejších a najčítanejších správ tohto týždňa. Od postupu superstáristky Terezy Mandzákovej do ďalšieho kola až po úspešný vstup humenských volejbalistov do finálovej série play-off...

Ilustračný obrázok k článku Prehľad top správ týždňa: Pozrite si to najdôležitejšie
Zdroj: Dnes24.sk

Úspešná Tereza Mandzáková

Začiatky týždňov čoraz častejšie začíname informáciou o tom, ako sa darilo Humenčanke Tereze Mandzákovej (18) v Superstar. V poslednom kole vypadol Čech Daniel Šmidák. Tereza aj napriek tomu, že jej rockové kolo nesadlo, postúpila už medzi deviatku najlepších. Viac sa dočítate TU.

Šokujúca správa z Michalovského okresu

Zaujala správa o policajnom vyšetrovaní dych vyrážajúceho prípadu z obce v Michalovskom okrese. Mladá, ešte iba 14-ročná školáčka, je tehotná. Jej otec údajne skončil v rukách polície… Podrobnosti si prečítajte TU.

Rekonštrukcia futbalového štadióna

Veľmi diskutovanou témou aj na Facebook stránke portálu humenne24.sk bol projekt rekonštrukcie a modernizácie futbalového štadióna. Súčasťou futbalového areálu by okrem hlavného ihriska malo byť vedľajšie s umelou trávou a ďalšie tréningové ihrisko. Pribudnúť by mali aj nové parkoviská. Skutočnosť alebo iba sen? Viac sa dočítate TU.

Tragédia v areáli Bukózy

Veľmi tragická udalosť sa stala v areáli hencovskej spoločnosti Bukóza Holding. Počas plnenia pracovných úloh tu prišiel o život 51 ročný muž. Ten sa smrteľne poranil pri nakladaní popolčeka zo zásobníka popola do cisterny. Viac sa dočítate TU.

Najkrajšia tanečnica je z Tovarného

Potešujúca správa prišla z prešovského PKO, kde sa konal v poradí už štvrtý ročník súťaže krásy, Miss Dance Slovak Republic. Z víťazstva sa tešila Andrea Kováčová (19) z Tovarného! Podrobnosti si prečítajte TU.

Aktivisti vs .vedenie mesta

Občianski aktivisti nie sú spokojní s projektovým riešením revitalizácie parku pri Karpatii. Pozastavenie projektu sa snažia presadiť prostredníctvom petície. Mesto si za projektom stojí. Viac sa dočítate TU.

Chemesáci úspešní v prvom finálovom zápase

Volejbalisti ŠK Chemes Humenné vyhrali v úvodnom finálovom zápase nad Volley Teamom Bratislava 3:2 na sety a ujali sa tak vedenia v sérii. Podrobnosti si prečítajte TU.

Nezabudnite tiež na aktualizovaný prehľad voľných pracovných miest v Humenskom okrese!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM