Rôzne

PREHĽAD: Tipy našej redakcie na podujatia aktuálneho víkendu v Humennom

Aktuálny víkend v našom meste? Ponúka aj takéto podujatia, pozrite si tipy našej redakcie...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tipy našej redakcie na podujatia aktuálneho víkendu v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné-srdcom-pohybom

Na sobotu zorganizovala SZUŠ Múza v spolupráci s mestom Humenné celoslovenskú tanečnú súťaž Humenné-srdcom-pohybom o pohár primátora mesta. Divadelná sála v MsKS bude prístupná aj verejnosti. Od 8:00 do 20:00 hod. si môžete prísť pozrieť zaujímavé choreografie v scénickom a ľudovom tanci.

.Stepaside. a ďalší

V History Art & Music Clube je v sobotu na programe koncert skupín .Stepaside., Lunokhod a The Mysteries. Teda niečo pre fanúšikov žánrov ako sú hardcore, punk rock či post-hardcore. Začiatok akcie je naplánovaný na 20:30 hod..

O čižmárovi Barnabášovi

V nedeľu o 15:00 hod. si môžete prísť s deťmi pozrieť do Domu kultúry rozprávkové predstavenie O čižmárovi Barnabášovi. Popis: Veselá a poučná muzikálová rozprávka s ľudovými motívmi, v ktorej Vám Barnabáš rozpovie príbeh, ako chcel pre svoju dcéru ženícha zohnať aj ho obuvníckemu remeslu priučiť. Čo sa však stane, ak si miesto dcéry líška príde po veno?

After: Bozk

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. americkú romantickú snímku After: bozk. Popis: Usporiadaná študentka sa zamiluje do toho najhoršieho chalana široko ďaleko, rebela s temnou minulosťou i tajomstvom. Zdravý rozum je síce proti, ale nemôže si pomôcť, velenie nad jej životom preberá srdce a túžba. Nič podobné predtým nepoznala a tak sa vrhá do vzťahu, ktorý je opojný, silný a diabolsky nebezpečný.

Videli ste ich? 10 fotiek ako jasný dôkaz toho, že jar sa v Humennom ukázala v plnej kráse…

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

V Humennom sa už udomácnila jar: Aj takéto pekné výjavy v našom meste ponúka
10
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM