Rôzne

PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame v našom meste zažiť počas aktuálneho víkendu

Vyberiete sa na ne? Pozrite si, aké podujatia radíme počas tohto víkendu zažiť v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame v našom meste zažiť počas aktuálneho víkendu
Zdroj: Dnes24.sk

Bandaoke International

V sobotu večer sa v Castle Music Clube koná Bandaoke International – každý z prítomných sa bude môcť stať frontmanom kapely a zaspievať si pred ozajstným publikom. Na výber viac ako 2200 skladieb rôznych žánrov v 50 jazykoch s gréckou živou kapelou.

Longital & Says

V History Art & Music Club je rovnako v sobotu na programe dvojkoncert kapiel Longitail, ktorá je už stálicou slovenskej nezávislej hudobnej scény a Says, ktorej lídrom je rodený Humenčan Dominik Kitko. Rozhovor s ním si môžete prečítať tu. Začiatok o 20:30 hod.

Ten, kto ťa miloval

V nedeľu o 19:30 hod. dáva Kino Fajn českú komédiu Ten, kto ťa miloval. Popis: Komediálne ladený príbeh je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina – nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja neumrel pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík. O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irenou, akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdené dokumenty. Ako dlho? A ako mohla byť taká slepá?

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM