Rôzne

PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame počas víkendu zažiť v Humennom

Aké podujatia navštíviť počas tohto víkendu v Humennom? Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi...

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Tieto podujatia odporúčame počas víkendu zažiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné – Stropkov

V sobotu privíta aktuálne líder tabuľky tretej ligy Východ FK Humenné mužstvo, ktorému patrí siedma priečka a teda MŠK Tesla Stropkov. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:30 hod.

Deň sv. Huberta

Zaujímavé podujatie sa bude v nedeľu konať v kaštieli a to Deň sv. Huberta. Tešiť sa môžete napríklad na sokoliarov, trubačov, poľovné, psy, vábenie zvery, cimbalovú hudbu Primáš a nebudú chýbať atrakcie pre deti, vrátane jazdy na koni. Viac sa dočítate tu.

Afrika na pionieri

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. prvý slovenský motorkársky Road Movie o ceste piatich Slovákov naprieč africkým kontinentom s názvom Afrika na pionieri. Popis: Všetko to začalo nevinným výletom, keď sme po strednej škole vyrazili na pionieroch prvýkrát na cestu okolo Slovenska. Každým rokom sme toho chceli vidieť viac a tak sme si pomaly plnili sny. Po deviatich rokoch sa nám na pionieroch podarilo prejsť naprieč celým africkým kontinentom a z našej doposiaľ najnáročnejšej cesty natočiť celovečerný film. Zažite s nami nekonečný pocit slobody, ale aj náročné a nebezpečné situácie, v ktorých sme sa častokrát ocitli. Zamrznutou Európou Vás prenesieme až do Afriky, kde na nás čakalo 45 stupňové peklo v Sudáne, nekonečné púšte s prázdnymi nádržami, tlačenie motoriek do vysokých hôr v Etiópii, nádherné pláže Mozambiku, ale aj nebezpečný boj so zákernou maláriou. 5 cestovateľov, 5 mesiacov na cestách, 15 tisíc kilometrov na jedných z najhorších jednostopových motorových dopravných prostriedkoch.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Alebo aj môžete vyraziť do neďalekej prírody. Napríklad také slovenské Plitvické jazero zatraktívnili pre turistov. Viac vo videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM