Rôzne

PREHĽAD: Aký bude december v Humennom? Pozrite si, čo sa v meste bude diať

Máme tu začiatok decembra a je najvyšší čas urobiť si plány a značiť akcie, na ktorých nechcete chýbať. Pozrite si, čo počas posledného mesiaca v roku ponúka Humenné.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Aký bude december v Humennom? Pozrite si, čo sa v meste bude diať
Zdroj: Dnes24.sk

Adventné nedele

V nedeľu sa rozsvietila prvá sviečka na Fontáne lásky, ktorá sa premenila na adventný veniec. Rovnako ako túto, aj na ďalšie adventné nedele je pripravený kultúrny program. 7. decembra (od 14:00) pri zapaľovaní druhej sviece sa predstaví ZUŠ na Mierovej ulici a folklórna spevácka skupina Riava. 14. decembra (od 14:00) pri zapaľovaní tretej sviece SZUŠ MÚZA i folklórna spevácka skupina Kamienčanka. Zapálenie štvrtej sviece 21. decembra (od 15:00) doplní tiež rozsvietenie Betlehemu a tak sa program presúva pred kultúrne stredisko.

Mikuláš

Ako bude vyzerať v Humennom mikulášsky podvečer? 5. decembra (od 17:00) je v estrádnej sále kultúrneho strediska na programe Mikulášsky autobus – interaktívne predstavenie plné hudby, spevu, tanca a pestrých kostýmov. Deti budú zapojené do deja rozprávky spevom a tancom. Pre menšie deti je vo foyeri pred divadelnou sálou pripravený program Mikulášska nádielka (Anjel, Čert a Mikuláš) a mini disco.

5. decembra o 18:00 tradične aj rozsvietenie jedličky na námestí pred kultúrnym strediskom!

Silvester

Tí, čo sa rozhodnú silvestrovský večer stráviť v kultúrnom stredisku (od 19:00), tešiť sa môžu na Gipsy Čáve, akciu bude moderovať Jožko Jožka a hrať bude skupina Stop. Vstupné, v ktorom je zahrnuté aj konzumné, je 28 eur.

Od 22:00 to už ale bude žiť vonku pred kultúrnym strediskom, chýbať nebude ohňostroj či diskotéka. Vystúpia: The Backwards, Gipsy Čáve, Jožko Jožka, DJ Gabriello.

Vianočné trhy

Stánky, rozvoniavajúce klobásky a iné dobroty, medovina, varené víno, punč a predovšetkým vianočná atmosféra lákajú množstvo ľudí.  XIX. Humenské vianočné trhy sa uskutočnia v dňoch 18. a 19.12. 2014. Viac info nájdete TU!

Aby sme na nič nezabudli, 20. decembra (od 17:00) je v kultúrnom stredisku na programe vianočné predstavenie FS Viňančan a vo výstavnej sieni trvá počas celého decembra výstava humenského výtvarníka Michala Goroľa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM