Rôzne

PREHĽAD: 7 top akcií, na ktoré sa v novembri môžete tešiť v Humennom

November prichádza a kam si počas neho vyraziť v Humennom? Zostavili sme výber siedmych podujatí, ktoré sú podľa nás tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: 7 top akcií, na ktoré sa v novembri môžete tešiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

4. november – Majstrovstvá Slovenska v nohejbale

Športoví fanúšikovia v Humennom si môžu prísť už začiatkom novembra na svoje, v Mestskej športovej hale sa totiž uskutoční nie hocijaký turnaj – Majstrovstvá Slovenska. A to v nohejbale mužov – jednotlivcov.

8. november – La Gioia & Band: Rockové balady

La Gioia zavíta do Humenného s rockovou nádielkou. V Dome kultúry odznejú najznámejšie rockové hity a balady svetovej aj domácej produkcie. Spevácke trio známe aj z talentovej súťaže budú doprevádzať štyria hudobníci – s gitarou sa predstaví Martin Ralík, za bicie si sadne Martin Ševčík, na čelo bude hrať Martina Uhrínová a chýbať nebude klávesák Tony Marko.

10. november – Momo: krst albumu Rival 2

Známy slovenský raper Momo vyráža na turné po Slovensku s novým albumom Rival 2 a pokrstí ho aj v našom meste a to konkrétne v Arena Night Clube. Na návštevníkov čaká v rámci šou krst s hosťami, profi svetelná a zvuková produkcia či súťaže o ceny…

16. november – Peter Nagy: Pianko

Peter Nagy je už legendou na slovenskej hudobnej scéne a jeho hity poznajú snáď všetky generácie. V humenskom Dome kultúry si v novembri budete môcť vychutnať jeho nový akustický koncert s gitarou a klavírom. Nestarnúce hity a poetické balady v intímnych aranžmánoch v šansónovej podobe…

24. november – Kolumbia okom Whiskyho

Zaujímavé podujatie sa bude konať aj v Adel Cafe, kde zavíta známy slovenský cestovateľ s prezývkou Whisky, aby svojimi očami predstavil pozoruhodnú Kolumbiu. Tento zároveň spevák kapely Slobodná Európa sa po dlhých rokoch cestovania po odľahlých kútoch piatich kontinentov rozhodol vytiahnuť na svetlo sveta svoje mnohé zážitky a fotografie z výprav…

26. november – Kollárovci: Môj život je muzika

No a do nášho mesta ešte v priebehu novembra zavítajú aj Kollárovci. Stále známejšia hudobná skupina preslávená svojim temperamentom, ktorá ľudové piesne oživuje vlastnou hudobnou úpravou. Naživo si to budete môcť vychutnať v Dome kultúry.

28. november – Miro Jaroš: Ťuki Tour 2

Na záver lahôdka pre tých najmenších. V Dome kultúry predstaví Miro Jaroš so svojou kapelou nový program pre deti a ich rodičov. nebudú chýbať najznámejšie hity, autogramiáda, fotenie s Mirom aj kohútikom Ťukim a pri odchode darček.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM