Tomáš Šuhajda Rôzne

Predĺžený veľkonočný víkend v Humennom? 5 tipov na akcie, kde sa nudiť nebudete

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní, kam vyraziť počas Veľkej noci, vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na rôznorodé podujatia, ktoré sa budú konať počas nastávajúceho predĺženého víkendu v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený veľkonočný víkend v Humennom? 5 tipov na akcie, kde sa nudiť nebudete
Zdroj: Dnes24.sk

Roztáča sa futbalový kolotoč!

Cez víkend štartuje jarná časť sezóny 5. ligy, 1. triedy a aj 2. triedy. Na športové zážitky tak môžete vyraziť do mnohých okolitých dedín. Priamo v Humennom bude k videniu piatoligový zápas FK Humenné – Nižný Hrušov a to v sobotu o 15:00. Hraje sa na ihrisku Pri mlyne.

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti

V 3D formáte si túto očakávanú novinku môžete prísť pozrieť do Kina Fajn v sobotu o 19:00 a v klasickom formáte ešte aj v pondelok v rovnakom čase.

V obave, že činy nadpozemského superhrdinu z Metropolisu ostanú bez kontroly, nastúpi proti nemu impozantný ochranca Gotham City, zatiaľ čo svet váha, akého hrdinu vlastne potrebuje. A kým sú Batman a Superman vo vzájomnej vojne, rýchlo vyvstáva nová hrozba, ktorá ľudstvo stavia do väčšieho nebezpečenstva, než doteraz poznalo.

Veľkonočná nedeľa v kine

Nedeľný program Kina Fajn je prispôsobený najväčšiemu kresťanskému sviatku roka, Veľkej noci. O 17:30 sa bude premietať slovenský dokument Anton Srholec a o 19:30 epický biblický príbeh V mene Krista.

Anto Srholec

Dokumentárny film o životnej ceste Antona Srholca, človeka, ktorý nikdy neopustil svoje zásady – milovať ľudí a Boha, napriek životným okolnostiam a bojovať za lepší svet uprostred pokazeného sveta.

V mene Krista

Film rozpráva príbeh rímskeho vyšetrovania vzkriesenia Ježiša Krista, ktorého nazývali „Kráľ Židov“ a „Mesiáš“. Farizeji a pisári povedali rímskemu prefektovi Pilátovi Pontskému, že nasledovníci Ježiša tvrdia, že On opäť o tri dni vstane z mŕtvych a preto dal Jeho hrob strážiť vojakmi, pre prípad, že by sa Jeho stúpenci pokúsili ukradnúť telo a tvrdiť, že povstal. Rozkaz bol vydaný a vojaci umiestnení, no tri dni po ukrižovaní bol hrob nájdený prázdny. Rímsky senát poverí centuriona Claviusa (Joseph Fiennes), aby viedol vyšetrovanie tvrdení, že Ježiš naozaj vstal z mŕtvych, ako hlásali Jeho učeníci.

DJ EKG

Ak sa budete chcieť po pondelkovej oblievačke poriadne vytancovať, vaše kroky môžu viesť do rôznych podnikov naprieč našim mestom. Do Arena Night Clubu zavíta napríklad veľká dídžejská hviezda – DJ EKG.

Delfin CUP

Začali sme futbalom, ukončíme to futsalom. Už v sobotu sa v Humennom uskutoční turnaj v halovom futbale s názvom Delfin CUP. hrať sa bude v Mestskej športovej hale. Turnaj štartuje o 8:00.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM