Rôzne

Prečítajte si o nich vopred: Najzaujímavejšie akcie tohto týždňa v Humennom

Je tu nový týždeň a ten v našom meste ponúkne rôzne podujatia. Vybrali sme tie, ktoré sú podľa našej redakcie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Prečítajte si o nich vopred: Najzaujímavejšie akcie tohto týždňa v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Streda: Foxtrot

V stredu od 19:30 hod. dáva Kino Fajn izraelskú drámu Foxtrot. Popis: Foxtrot je názov checkpointu v severnom Izraeli. Foxtrot je kód pre písmeno F. Foxtrot je tanec, pri ktorom sa vždy vrátite späť na začiatok. Jonathan Feldman stráži spolu s troma ďalšími mužmi opustený checkpoint niekde v púšti na severe Izraela. Od čítania komiksov a počúvania starého rádia ich občas vyruší okoloidúci automobil alebo ťava, ktorá sa po ceste lenivo prechádza sem a tam. Mladých vojakov vytrhne z nudy až nečakaná udalosť s fatálnymi následkami. Jonathanovi rodičia sa medzitým v Tel-Avive snažia vyrovnať s tragickou správou a zistiť, čo sa vlastne kdesi v púšti odohráva. Napriek tomu, že film vyznieva protivojnovo a vzbudil v svojej rodnej zemi kontroverziu, následne získal 8 cien izraelskej filmovej akadémie.

Piatok: Milan Lieskovský

Už tento týždeň, konkrétne v piatkový večer, čaká humenský Arena Night Club veľká párty. Zavíta sem totiž jeden z najžiadanejších dídžejov na Slovensku – Milan Lieskovský. Tešiť sa môžete na jeho selekciu aktuálnej elektronickej tanečnej hudby.

Sobota: Six Planets – TOTO

V sobotu bude v History Art & Music Clube znieť hudba od skupiny TOTO a to v podaní domácej kapely Six Planets. TOTO je americká soft aj hard rocková rocková hudobná skupina pochádzajúca z Kalifornie. Začiatok o 20:30 hod.

Nedeľa: Kačky rapotačky

V nedeľu od 15:00 hod. sa v Dome kultúry predstaví Crocus Theatre. Malí i veľkí sa môžu tešiť na predstavenie s názvom Kačky rapotačky. Jedná sa o komický i poučný príbeh o dvoch kačkách, ktoré cez svoju nevedomosť odhaľujú pravdu o zdravom jedle a životnom štýle, o ochrane prírody a jej kolobehu, o užitočnosti výdobytkov techniky, separovaní odpadu a napokon, aj o skutočných ľudských hodnotách. Interaktívna komická rozprávka je vtipná, poučná a aktuálna.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM