Kultúra

Pre milovníkov hudby v Humennom: 4 koncerty v tomto roku, ktoré by ste nemali premeškať

Naše mestečko neponúka kultúrne vyžitie na aké sú zvyknutí vo väčších mestách. Preto je pre nás väčšou vzácnosťou každý koncert a značte si už teraz do kalendárov, čo isto nechcete premeškať. Každý podľa svojho hudobného vkusu. Tu sú 4 top koncerty, ktoré môžete ešte v tomto roku zažiť v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Pre milovníkov hudby v Humennom: 4 koncerty v tomto roku, ktoré by ste nemali premeškať
Zdroj: TASR

30. september – Alexandrovci

Veľkolepý program k okrúhlemu výročiu 70 rokov od konca druhej svetovej vojny si pripravil ruský armádny súbor Alexandrovci. V rámci jesenného turné ho predstaví na 12 koncertoch v Českej republike a ôsmich vystúpeniach aj na Slovensku. Nevynechajú ani Humenné. Do nášho mesta pricestuje súbor v plnej sile. Na tunajšom zimnom štadióne sa predstaví približne 120 umelcov. Viac informácií nájdete tu.

18. október – Lenka Filipová

V Humennom sa predstaví aj známa česká speváčka, gitaristka či skladateľka Lenka Filipová. Zo svojho repertoáru ponúkne úpravy klasických skladieb a svoje najznámejšie hity. Kto by nepoznal jej zaľúbené songy ako Zamilovaná či Částečné zatmění srdce… Hosťami jej koncertu v kultúrnom stredisku budú Jindřich Koníř a Sean Barry.

28. október – Richard Müller

Pred 15 rokmi odišiel do muzikantského neba Jaro Filip a jeho kamarát Richard Müller sa pri tejto príležitosti rozhodol vzdať mu poctu sériou koncertov. Od Londýna, cez Prahu, až po Humenné. Spolu prežili tvorivé obdobie, hity Cigaretka na dva ťahy či Milovanie v daždi hovoria za všetko. Na kamaráta si v kultúrnom stredisku zaspomínajú spolu s gitaristom Andrejom Šebanom. Viac si môžete prečítať tu.

7. november – Adam Ďurica

V miestnom kultúrnom stredisku vystúpi aj mladý talentovaný spevák Adam Ďurica, ktorý sa stal niekoľko rokov po účasti v speváckej šou skutočne žiadaným interpretom. Hviezdu z neho urobili predovšetkým skladby Neľutujem či Mandolína. Jeho hosťom na koncerte bude nemenej slávna a talentovaná Zuzana Smatanová, s ktorou vlani naspieval duet Miesta. Bližšie info hľadajte tu.

Prečítajte si tiež:

Kedy to bude v Humennom žiť najviac? 3 veľké akcie, ktoré nás čakajú toto leto na námestí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM