Martin Károly Tlačové správy

Pozvánka: Už túto sobotu - Vezmi si ma Humenné

Srdečne vás pozývame na podujatie Vezmi si ma Humenné, ktoré sa uskutoční už túto sobotu. 5.10.2019 o 14.00 hod. na námesti pred Domom kultúry

Ilustračný obrázok k článku Pozvánka: Už túto sobotu - Vezmi si ma Humenné
Zdroj: ENVI - PAK , www.vezmisi.ma

Príďte si vypočuť zábavno – edukačnú talk show o voľne pohodenom odpade a správnom triedení. Po jej skončení pôjdeme spoločne upratať neporiadok na nábreží rieky Laborec.

Tešia sa na vás:

  • herec Daniel Žulčák
  • Michal Sabo z rádia Expres
  • Katarína Kretter z OZV ENVI – PAK
  • Tomáš Šudík – predseda Komisie životného prostredia a verejnej zelene mesta Humenné
  • Dagmar Krajníková a Miroslav Kuruc z Technických služieb mesta Humenné

Ak aj vás hnevá neporiadok v okolí, rozhádzané odpadky v meste či prírode, tak vezmite so sebou kamarátov a rodinných príslušníkov a príďte nám pomôcť urobiť Humenné zase o niečo krajším mestom.

V Považskej Bystrici sa do upratovania zapojilo 30 ľudí, v Diakovciach ich bolo už 80. Veríme, že Humenčanom na životnom prostredí záleží a že vás príde ešte viac.

V prípade nepriaznivého počasia sa talk show uskutoční v Yes Grill bare. Všetkých účastníkov pohostíme gulášom aj čajom a vyzbrojíme pršiplášťami, vrecami aj rukavicami.

Čakajú na vás aj rôzne súťaže a hry.

Katarína Kretter z OZV ENVI – PAK pozýva na podujatie všetkých Humenčanov: „V prieskume, ktorý zisťoval situáciu s odpadom v mestách a obciach, vyšlo Humenné ako mesto, ktoré je aktívne v boji proti voľne pohodenému odpadu. Boli by sme radi, keby svojou aktivitou bolo príkladom aj pre ostatné slovenské mestá. Aby im ukázalo, že sa to dá. Preto by som na podujatie Vezmi si ma rada pozvala všetkých Humenčanov. Vezmite svojich kamarátov, známych a spoločnými silami poupratujme odpad, ktorý do prírody rozhodne nepatrí. Nech sa nás na námestí stretne v sobotu čo možno najviac.

Viac informácií nájdete na: https://www.facebook.com/…52619540446/

Zdroj: ENVI - PAK , www.vezmisi.ma
Zdroj: ENVI - PAK
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM