Rôzne

Pozrite si ich vopred: TOTO sú top lákadlá aktuálneho týždňa v našom meste

Preštudujte si ich ešte vopred. Prinášame vám náš výber top lákavých podujatí, ktoré môžete cez aktuálny týždeň zažiť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich vopred: TOTO sú top lákadlá aktuálneho týždňa v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Hovory s TGM

Kino Fajn dáva v utorok o 19:30 hod. historickú drámu Hovory s TGM. Popis: Martin Huba ako T. G. Masaryk a Jan Budař ako Karel Čapek excelujú v príbehu jedného z najslávnejších rozhovorov našej histórie. Filmové „Hovory s TGM“ prinášajú na plátna kín nečakané napätie, emócie a stret dvoch významných mužov.

Streda: Beseda s Andreou Rimovou

V stredu sa vo Vihorlatskej knižnici uskutoční beseda so známou medzilaboreckou autorkou žijúcou v Bratislave, Andreou Rimovou, ktorej v závere uplynulého roka vyšla desiata kniha. Začiatok o 17:00 hod.

Piatok: Hokej

Hokejistov MHK Humenné čakajú tento týždeň až tri zápasy, pričom v dvoch prípadoch vycestujú na ľad svojho súpera a v jednom sa predstavia pred fanúšikmi v Humennom. V piatok privítajú HK Gladiators Trnava. Úvodnú buly tradične o 17:30 hod.

Sobota: Kollárovci

Už túto sobotu bude Mestská športová hala patriť známemu zoskupenia Kollárovci a ich koncertu. V Humennom sa predstavia v rámci Neúprosný Čas Tour. Začiatok koncertu je naplánovaný na 17:00 hod.

Sobota: Príbeh hudby

Zaujímavé podujatia sa v sobotu uskutoční aj v History Art & Music Clube a to o 20:00 hod. Rozpovedaný bude príbeh legendárnej kapely Deftones. Nazrie sa aj do súkromia členov kapely, nebude chýbať ich hudba a môžete sa dozvedieť aj nejednu zaujímavosť o tejto kapele, ktorá bola na začiatku vzniku jedného hudobného žánru, nu metalu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A vyraziť si môžete aj do okolitej prírody, ktorá má počas zimy svoje osobité čaro. Ukážku nájdete v pripojenej fotogalérii.

Úchvatné divadlo: Režisérkou teplotná inverzia, v hlavnej úlohe Vihorlat!
18
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM