Rôzne

Pozrite si debut výlučne ženskej kapely z východu: Aj s Humenčankou Monikou

Hudobníčky Monika, Lilly, Ema a Tina vystupujú pod názvom Girls From The Moon už dlhšie, no teraz predstavili prvú vlastnú skladbu prostredníctvom videoklipu.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si debut výlučne ženskej kapely z východu: Aj s Humenčankou Monikou
8
Galéria
Zdroj: Diana Dobrescu

Girls from the moon je výlučne ženská kapela, ktorá vznikla v roku 2016. Tvoria ju Lilly Maníčková (spev, conga), Humenčanka Moni Haško Jeňová (klávesy, vokály), Tina Timková (basgitara, vokály, rap) a Ema Kakarová (bicie a vokály). Na svojich koncertoch interpretujú pesničky známych aj menej známych skupín. No a v týchto dňoch prišli s debutovým singlom Stop.

O vlastnom singli uvažovali už po prvých spoločných hraniach a hoci ich hranie prevzatých skladieb známych aj menej známych interpretov baví, podieľať sa na autorskej tvorbe bol ich sen. Monika Haško Jeňová a Lilly Maníčková za celú kapelu priznali, že ísť na trh s vlastnou muzikou nie je jednoduché a majú pred tým rešpekt. „Na druhej strane je to niečo neopísateľné a celkovo nová skúsenosť. Uvedomujeme si, aké náročné je vytvoriť niečo originálne, hodnotné a naozaj dobré po muzikantskej stránke.“

V každom prípade, všetky štyri hudobníčky dokonale ovládajú svoj nástroj a je to počuť nielen na ich koncertoch, ale aj z vlastnej nahrávky. Veď vypočujte si ju priamo tu a teraz.

Informácie redakcii poskytol Edo Kopček.

Zdroj: YouTube.com
Výlučne ženská kapela z východu predstavila svoj debutový singel: Toto sú ony
8
Galéria
Zdroj: Diana Dobrescu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM