Rôzne

Poznáte správne odpovede? KVÍZ, ktorý by si mal zahrať každý pravý Humenčan

Rok 2018 a Humenné? Práve tohto sa týka náš zbrusu nový kvíz, ktorý zaujímavou formou preverí vaše vedomosti. Neváhajte a otestujte sa aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte správne odpovede? KVÍZ, ktorý by si mal zahrať každý pravý Humenčan
Zdroj: Dnes24.sk

Rok 2018 je tu už niekoľko týždňov. Rôzne momenty a udalosti týkajúce sa nášho mesta sa už počas neho stihli udiať a mnohé ešte len prídu na rad. Myslíte si o sebe, že ste v nich zorientovaní? Nuž neváhajte a otestujte sa v našom novučičkom kvíze týkajúcom sa práve roka 2018 a Humenného.

Zobrazí sa vám v ňom postupne 10 otázok. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. A tí hráči, ktorí sú aj registrovaní sa ako zvyčajne môžu prepracovať do rebríčka najlepších.

Hrajte tu: Naše mesto a rok 2018? Humenčania, tento kvíz musíte skúsiť

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM