Krimi

Polícia: V záchytnom tábore v Humennom Somálčan fyzicky zaútočil na zamestnanca!

Muži zákona informovali, že 26-ročný muž zo Somálska fyzicky zaútočil na zamestnanca Záchytného tábora na Ul. Mierovej v Humennom!

Ilustračný obrázok k článku Polícia: V záchytnom tábore v Humennom Somálčan fyzicky zaútočil na zamestnanca!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia dodala, že stať sa tak malo v utorok 7. novembra, okolo 20-tej hodiny. Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že zamestnanec podával lieky mladíkovi (26) zo Somálska, ten pristúpil k zamestnancovi a fyzicky ho napadol.

„Somálčan opakovane udieral muža rukou do tváre a ku krku mu priložil nožnice so slovami, že jemu nikto rozkazovať nebude, nech mu dá pokoj, lebo ho zabije. Následne ho Somálčan zhodil na zem a kopal ho do nohy. Napadnutý muž utrpel mnohé odreniny po celom tele a opuch ľavého stehna. Konanie Somálčana vzbudilo u zamestnanca dôvodnú obavu o jeho zdravie a život,“ povedala Migaľová.

Tá zároveň dodala, že po tomto útoku bol Somálčan umiestnený do cely policajného zaistenia a povereným príslušníkom Obvodného oddelenia Policajného zboru v Humennom mu bolo vznesené obvinenie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie.

„Ak sa obvinenému mužovi vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky,“ doplnila Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM